HR-1
HR-2
HR-3

produk

Ngenalake teknologi produksi internasional canggih lan bahan baku berkualitas tinggi kanggo produk paket.

  • kabeh
  • FIBC Tas
  • Kantong Anyaman PP, Kantong Bopp, Kranjang Anyaman
  • Leno Mesh Bag, Net Bag

proyek kita

Teknologi produksi internasional canggih lan kualitas tinggi

Kaluwihan

babagan kita

Shandong Hengrong Packaging Products Co., Ltd. minangka perusahaan skala gedhe sing nggabungake produksi, pengembangan, lan pemasaran lan spesialisasine produksi produk utama kayata tas FIBC, tas anyaman, tas Bopp, tas bolong, tas anyaman kertas lan tikar gulma digunakake ing industri industri, mineral & pertanian, kemasan produk, transportasi, gudang lan logistik.

ndeleng liyane