pageback_img

produk

HT-15 1300KG PP Kantong Bulk Kantong Plastik Kontainer Jumbo Bag

katrangan cekak:

Kantong pojok salib duwe loop sing dijahit ing awak kain utama, kadang ditambah karo tulangan kain vertikal. Kantong kasebut luwih disenengi nalika bentuk loop angkat dadi penting. Desain iki kasedhiya karo kabeh pola jahitan, desain inlet / outlet lan macem-macem opsi penutupan.


Detail Produk

Tag Produk

Kutipan tas 1300kg kanggo sapisan nggunakake
NO NAMA SPESIFIKASI DIMENSI Qty
1 awak materi prawan PP155 / 170gsm BDW , 100x100x125cm 1
2 ngisor padha karo awak W = 100cm L = 100cm 1
3 ndhuwur ngisi spout PP90gsm φ45 * 45cm 1
4 sabuk dasi bahan daur ulang PP W = 2cm L = 130cm 1
5 ngangkat sabuk PP , 3000D , ora ditutupi lapisan W = 7cm 4
6 pucuk ngisor PP 90gsm φ45 * 45cm 1
7 panutup PP 90gsm W = 100cm L = 100cm 1
8 tambalan sabuk 40g / m W = 7cm L = 20cm 8
9 tambalan gelung bahan prawan 155 / 170gsm W = 18cm L = 40cm 4
1 3% UV dirawat
2 7cm sabuk angkat putih sabuk angkat sewing kebak
H93 100x100x125cm
SWL 1300kg
Pengepakan  bales
40HQ PCS dening 40HQ:
regane
Cara nggawe: jinis kothak, spout filing ndhuwur, flat ngisor, sabuk pengangkat setengah sewing ing awak 35cm, warna putih

 

Jeneng HT-15 1300KG PP Kantong Bulk Kantong Plastik Kontainer Jumbo Bag
Ukuran 100 * 100 * 125cm
kapasitas mbukak 1300kg
Rasio safety  3: 1 4: 1 5: 1 6: 1
Werna putih / krem ​​/ ijo / ireng
Denier 1400D 1500D
Kapadhetan 13 * 14/14 * 14/14 * 15
jinis kain pipa
Ndhuwur  spout umum / lintang colose
Ing ngisor spout tunggal / pajama spout / star close spout / mbukak kanthi kebak
Sabuk Pojokan salib
tambalan sabuk 8 pcs
dokumen Kain A4 PE + ing sisih kiwa
label iya
Dirawat UV umume / 1 wulan / 2bulan / 3bulan
Pelapis PE Tipe NO / ya-tubular
Fitur bukti banyu / bukti bocor / tahan lebu
Sewing: stitich umum
Cara nggawe Metode nggawe kothak: kain tubular + sabuk pojok salib, spout isi ndhuwur, spout muatan ngisor, papat angkat blet yaiku 25cm, ing jahitan awak 40 cm, 1 dokumen, dirawat UV
panggunaan bahan pasir lan bangunan, industri lan pertambangan, kimia lan transportasi, pertanian lan sapanunggalane.
Kauntungan 1. Rega:
Rega kasebut kompetitif banget, amarga kita duwe kapasitas produksi sing gedhe, saengga bisa nyuda biaya produk.
Kita nyedhiyakake bahan jumlah akeh kanthi stok, mula regane tetep suwe.
2. Profesi:
Kita nindakake bisnis tas PP luwih saka 16 taun, lan ngluwihi 1000 jinis tas sing beda-beda ing jagad iki, kita duwe tim desain khusus sing bisa nggawe desain sing apik miturut sarat sampeyan. Dadi rega kasebut kompetitif kanthi kualitas sing apik.
3. Kontrol kualitas
Kanggo tas sing bening:
Kita duwe cara kontrol sing ketat sing ngonfirmasi kabeh bagean saka tas wis jelas kanggo sampeyan.
Kanggo tes:
Kontrol kualitas kita ketat banget, kita nindakake rasio uji coba 100%, kita duwe tenaga panguji luwih akeh lan saben tes nyoba kanthi tliti. Kita bisa nyedhiyakake sertifikat faktor 5: 1 kanthi gratis yen butuh pelanggan.
4. pangiriman:
Pabrik kita duwe kapasitas produksi sing gedhe, bisa ngasilake kanthi cepet ing kondisi normal.

HT-15 1300KG-1

3application 4production 6certificate 8packing

Hubungi Kita

Alamat

Dalan Lingong, Zona Perdagangan Bebas Komprehensif, Kota Linyi, Provinsi Shandong, China

Telpon

0086-15263965696

0086-18660950386

0086-17568175575


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita