pageback_img

produk

4 daur ulang 1500kg kantong pipa HT-10

katrangan cekak:

Ndhuwur: mbukak / duffle / ngisi spout
Ing ngisor: flat / star close / pajama close / swan / full open
SWL: wiwit 500kg nganti 5000kg
Faktor keamanan: 5: 1 6: 1 minangka syarat sampeyan
Kain: kain warp dobel saka 120gsm nganti 500gsm
Jinis Loop: pojok silang / 4 sisi sisih / sabuk lengkap


Detail Produk

Video

Tag Produk

Jeneng  4 daur ulang 1500kg kantong pipa HT-10
Ukuran 100 * 100 * 130cm
kapasitas mbukak 1500kg
Rasio safety
Werna putih / krem ​​/ ijo
Denier 1500D
Kapadhetan 13 * 14/14 * 14
jinis kain pipa
Ndhuwur spout umum / lintang colose
Ing ngisor spout tunggal / pajama spout / star close spout / mbukak kanthi kebak
Sabuk Pojokan salib
dokumen A4 umum
label iya
Dirawat UV umume / 1 wulan / 2bulan / 3bulan
Pelapis PE Tipe NO / ya-tubular
Fitur bukti banyu / bukti bocor / tahan lebu
Sewing: stitich umum
Cara nggawe Metode nggawe kothak: kain tubular + sabuk pojok salib ndhuwur isine spout, spout muatan ngisor, papat angkat blet yaiku 25cm, ing jahitan awak 45 cm, 1 dokumen, dirawat UV
panggunaan bahan bangunan, industri lan pertambangan, kimia lan transportasi,
Kauntungan 1. Rega:
Rega kasebut kompetitif banget, amarga kita duwe kapasitas produksi sing gedhe, saengga bisa nyuda biaya produk.
Kita nyedhiyakake bahan jumlah akeh kanthi stok, mula regane tetep suwe.
2. Profesi:
Kita nindakake bisnis tas PP luwih saka 16 taun, lan ngluwihi 1000 jinis tas sing beda-beda ing jagad iki, kita duwe tim desain khusus sing bisa nggawe desain sing apik miturut sarat sampeyan. Dadi rega kasebut kompetitif kanthi kualitas sing apik.
3. Kontrol kualitas
Kanggo tas sing bening:
Kita duwe cara kontrol sing ketat sing ngonfirmasi kabeh bagean saka tas wis jelas kanggo sampeyan.
Kanggo tes:
Kontrol kualitas kita ketat banget, kita nindakake rasio uji coba 100%, kita duwe tenaga panguji luwih akeh lan saben tes nyoba kanthi tliti. Kita bisa nyedhiyakake sertifikat faktor 5: 1 kanthi gratis yen butuh pelanggan.
4. pangiriman:
Pabrik kita duwe kapasitas produksi sing gedhe, bisa ngasilake kanthi cepet ing kondisi normal.

Kantong massal tubular minangka salah sawijining desain paling umum ing industri FIBC. Wangun bentuke silinder sing digawe saka siji kain lan loro-lorone dijahit bebarengan. Panel ndhuwur lan ngisor bisa uga disegel utawa panel datar sing dipasang ing loro-lorone, saengga mbentuk tas pipa.

Kantong massal tubular dirajut nganggo tenun bunder, mula ora ana jahitan vertikal sing luwih apik kanggo nglindhungi asor lan kapasitas kontainer sing luwih efisien kanggo bahan bledug lan biji-bijian.

HT-10 1500KG -1

3application 4production 6certificate 8packing

Hubungi Kita

Alamat

Dalan Lingong, Zona Perdagangan Bebas Komprehensif, Kota Linyi, Provinsi Shandong, China

Telpon

0086-15263965696

0086-18660950386

0086-17568175575


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita