pageback_img

produk

Werna kuning 500kg 1000kg 1200kg 1 ton tas gedhe massal HT-5

katrangan cekak:

Faktor keamanan: 5: 1 6: 1 minangka syarat sampeyan
Kain: kain warp dobel saka 120gsm nganti 500gsm
Jinis Loop: pojok silang / 4 sisi sisih / sabuk lengkap
Anti banyu: PE liner ing (kekandelan: 60-300micron)
Debu-bukti: laminasi (10-35g / m²)
Nyithak: 1-4S / 1-3C


Detail Produk

Video

Tag Produk

Jeneng Werna kuning 500kg 1000kg 1200kg 1 ton tas gedhe massal HT-5
Ukuran 100 * 100 * 140cm
kapasitas mbukak 1000kg / 1200kg
Rasio safety  5: 1 6: 1 7: 1 8: 1
Werna kuning
Denier 1400D
Kapadhetan 13 * 14/14 * 14/14 * 15
jinis kain pipa
Ndhuwur  spout umum
Ing ngisor spout tunggal / pajama spout / star close spout
Sabuk Pojokan salib
dokumen kunci pos ing tengah
label iya
Dirawat UV umume / 1 wulan / 2bulan / 3bulan
Pelapis PE NO / ya-tubular type /
Fitur bukti banyu / bukti bocor / tahan lebu
Sewing: stitich umum / stitich umum + saka sewing kunci
Cara nggawe Cara nggawe kothak: kain tubular + sabuk pojok salib, spout isi ndhuwur, spout muatan ngisor, papat angkat blet yaiku 30cm, ing njahit awak 30 cm, 1 dokumen, ngunci sewing, dirawat UV

Tubular akeh tas kanthi ndhuwur mbukak lan ngisor sing mbukak yaiku desain sing paling langsung. Varian iki digunakake akeh ing industri konstruksi. Ing pungkasan skala, desain teknologi tinggi digawe ing kahanan ruangan sing resik kanggo digunakake ing industri panganan utawa farmasi. Kriteria utama yaiku kanggo mesthekake saben Big Bag digawe standar sing nyukupi kabutuhan tartamtu saka para pelanggan lan supaya kualitas lan keamanan ora bisa kompromi.

 

HT-5BS

3application 4production 6certificate 8packing

Hubungi Kita

Alamat

Dalan Lingong, Zona Perdagangan Bebas Komprehensif, Kota Linyi, Provinsi Shandong, China

Telpon

0086-15263965696

0086-18660950386

0086-17568175575


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita