pageback_img

Babagan Kita

20190420090655

Profil Perusahaan

Shandong Hengrong Packaging Products Co., Ltd. minangka perusahaan skala gedhe sing nggabungake produksi, pengembangan, lan pemasaran lan khusus kanggo produksi produk utama kayata tas FIBC, tas anyaman, tas Bopp, tas bolong, tas anyaman kertas lan tikar gulma sing digunakake ing industri, mineral & pertanian industri, kemasan produk, transportasi, gudang lan logistik.

Perusahaan kami nyedhiyakake peralatan lan teknik canggih ing omah lan luar negeri lan kabeh produk digawe saka 100% bahan prawan. Mesin gambar kawat bisa ngasilake kabel warna-warni lan kenthel kanthi kekuatan dhuwur, properti ekstensi sing luar biasa, resistansi UV lan oksidasi sing apik, sing bisa memenuhi permintaan pelanggan babagan panggunaan bola-bali. 

Video Kita

Kauntungan Kita

Mesin tenun bisa ngasilake kain tenunan 25-500cm kanthi permukaan rata, gloss dhuwur, kekuatan tarik dhuwur lan umur kerja sing dawa, sing bisa nyuda biaya logistik lan tenaga kerja kanggo klien. Bersenjata kanthi teknik canggih, mesin pelapis bisa ngasilake kain sing dilapisi sing kuat lan awet, kanthi umur panjang lan efek bukti debu / lembab sing apik. Kanthi nganggo teknik sing luar biasa, mesin jahit bisa ngasilake FIBC jinis tubular, FIBC tipe U, kantong baffle, tas berventilasi, lan tas bentuk sing ora teratur, tas leno bolong, sing kabeh ditandhani kanthi desain sing cukup, penampilan sing apik lan kinerja larang. Kanthi kemampuan ngetrapake produksi skala gedhe, perusahaan bisa kanthi cepet ngirim produk adhedhasar hubungan sing cedhak antarane prosedur wiwit entuk pangiriman.

Kita wis nggawe sistem manajemen kualitas lengkap sing kontrol lan pengujian kualitas sing ketat kudu dileksanakake ing saben prosedur kanggo kabeh produk wiwit mlebu bahan nganti dikirim produk rampung, lan 100% produk rampung kudu dites lan diresiki kanggo njamin katon resik, rapi.
Kanthi tim desain profesional, kita bisa nyedhiyakake macem-macem solusi praktis lan solusi cetak sesuai karo macem-macem kabutuhan pelanggan, lan nawakake luwih saka 1.000 jinis desain kanggo klien saka Amerika Utara, Amerika Selatan, Australia, Eropa lan Asia. Dirancang kanthi apik lan diprodhuksi kanthi apik, produk produke ngedhunake biaya pangadaan kanggo para klien, lan diakoni kanthi wiyar dening para klien saka saindenging jagad.
Kanthi pola perdagangan sing fleksibel lan maneka warna, perusahaan bisa nyedhiyakake layanan ODM lan OEM. Kita kanthi tulus nampi klien lawas lan anyar ing saindenging jagad kanggo perusahaan kanggo negosiasi lan kerja sama bisnis. Uga, kita bakal ngupayakake supaya bisa nyedhiyakake produk lan layanan berkualitas tinggi kanggo saben klien!

Sertifikat