pageback_img

produk

Kantong anyaman laminasi kosong kanggo bubuk kimia WB-18

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Tas anyaman PP
Informasi rinci:
Bahan: 100% materi prawan PP
Jembar: saka 30cm nganti 100cm
Panjang: minangka sarat sampeyan
Ndhuwur: motong gelombang, hemmed, gelombang ultrasonik,
Ing ngisor: sewing siji / siji utawa kaping pindho, sewing kaping pindho / siji
Denier: 700D nganti 1000D
Tenunan: 9 × 9, 10 × 10, 12 × 12 minangka sarat sampeyan
Bobot kain: saka 45gsm nganti 150gsm
Anti banyu: linamin utawa linapis PE ing njero
Panggunaan: wedhi, gula, panganan laut, pupuk, semen, lsp.
Fitur: UV sing tahan banyu, tahan bocor, tahan debu
Kauntungan: rega kompetitif, kualitas tinggi, penak kanggo barang pengepakan

Jeneng Merek

BAG WOVEN

Materi

100% prawan PP

Werna

Putih, abang, kuning biru kosong ijo utawa Warna Disesuaikan

Ndhuwur

Panas Cut, dipotong kadhemen, dipotong gelombang utawa hemmed

Ing ngisor

a. Single lipatan lan siji dijahit
b. Ganda tikel lan siji dijahit
c. Dobel tikel lan tikel kaping pindho

Jembar

23cm-150cm

Jeneng

Kantong anyaman polipropilena PP

GSM

40gsm- 140gsm

Menenun

9 × 9,10 × 10,12 × 12 minangka sarat sampeyan

Fitur

Diobati UV, tahan banyu, tahan bocor, tahan debu

Desain / Percetakan

1. Kantong & Plain: Max. 5warna

2. Kantong film BOPP: Maks. 10 warna

Urusan Lumahing

Anti-slip utawa polos utawa laminasi / Dilapisi

Lamaran

Kemasan beras, glepung, gandum, gandum, pakan, pupuk, kenari, kentang, gula, almond, pasir, semen, wiji, lsp

Kauntungan

Rega kompetitif, kualitas tinggi, penak kanggo barang pengepakan

woven bag detail   (1) woven bag detail   (2) woven bag detail   (3) woven bag detail   (4) woven bag detail   (5) woven bag detail   (6) woven bag detail   (7) woven bag detail  (9) woven bag detail (10)

Hubungi Kita

Alamat

Dalan Lingong, Zona Perdagangan Bebas Komprehensif, Kota Linyi, Provinsi Shandong, China

Telpon

0086-15263965696

0086-18660950386

0086-17568175575


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita