pageback_img

produk

BOPP BAG HC-07

katrangan cekak:

Werna: putih, abang, ireng, warna minangka sarat sampeyan.
File warna: maks 2S / 8C
Tenunan: 9 × 9, 10 × 10, 12 × 12 minangka sarat sampeyan
Bobot kain: saka 70gsm nganti 150gsm


Detail Produk

Tag Produk

Tas anyaman PP
Informasi rinci:
Bahan: 100% materi prawan PP
Jembar: saka 30cm nganti 100cm
Panjang: minangka sarat sampeyan
Ndhuwur: motong gelombang, hemmed, gelombang ultrasonik,
Ing ngisor: sewing siji / siji utawa kaping pindho, sewing kaping pindho / siji
Denier: 700D nganti 1000D
Tenunan: 9 × 9, 10 × 10, 12 × 12 minangka sarat sampeyan
Bobot kain: saka 45gsm nganti 150gsm
Anti banyu: linamin utawa linapis PE ing njero
Panggunaan: wedhi, gula, panganan laut, pupuk, semen, lsp.
Fitur: UV sing tahan banyu, tahan bocor, tahan debu
Kauntungan: rega kompetitif, kualitas tinggi, penak kanggo barang pengepakan

Jeneng Merek

BAG WOVEN

Materi

100% prawan PP

Werna

Putih, abang, kuning biru kosong ijo utawa Warna Disesuaikan

Ndhuwur

Panas Cut, dipotong kadhemen, dipotong gelombang utawa hemmed

Ing ngisor

a. Single lipatan lan siji dijahit
b. Ganda tikel lan siji dijahit
c. Dobel tikel lan tikel kaping pindho

Jembar

23cm-150cm

Jeneng

Kantong anyaman polipropilena PP

GSM

40gsm- 140gsm

Menenun

9 × 9,10 × 10,12 × 12 minangka sarat sampeyan

Fitur

Diobati UV, tahan banyu, tahan bocor, tahan debu

Desain / Percetakan

1. Kantong & Plain: Max. 5warna

2. Kantong film BOPP: Maks. 10 warna

Urusan Lumahing

Anti-slip utawa polos utawa laminasi / Dilapisi

Lamaran

Kemasan beras, glepung, gandum, gandum, pakan, pupuk, kenari, kentang, gula, almond, pasir, semen, wiji, lsp

Kauntungan

Rega kompetitif, kualitas tinggi, penak kanggo barang pengepakan

Tas anyaman warna (BOPP) anyaman uga dikenal minangka tas ula, bahan baku umume poliethelin, polipropilena lan bahan baku plastik kimia liyane, kalebu plastik, lan ora beracun lan tanpa rasa, gawe piala awak manungsa umume sithik, sanajan digawe kanthi macem-macem plastik kimia, nanging perlindungan lingkungane kuwat, lan pulihane gedhe. Ing lingkungan industri modern, macem-macem industri dadi regional, dadi transportasi jarak jauh wis dadi fenomena umum, pabrikan uga butuh bahan kemasan kayata tas anyaman kanggo mesthekake produk kasebut ora rusak sajrone proses transportasi, kanggo nyedhiyakake kualitas penjualan produk sing paling apik .
1, bahan anyaman warna tas yaiku polypropylene PP.
2. Umume digunakake ing beras, pakan, pupuk lan industri liyane.
3, Spesifikasi: ambane 30cm-75cm, bisa dilipat M edge, dawane tanpa wates, cetakan warna, laminating utawa cetakan biasa.
4, kinerja lan kaluwihan: kanthi karakteristik kekuatan dhuwur, tahan banyu sing apik, penampilan sing apik.
5, komposisi bahan baku: polipropilena PP, film pencetakan warna OPP, film aluminium lan bahan liyane.
Apa mupangate tas tenunan umum kita?
Kaping pisanan, saka sudut pandang produksi, kaya ing teknologi produksi sing diwasa iki, masarakat bakal nemokake teknologi produksi sing luwih gampang, nggunakake teknologi produksi lan produksi bahan baku uga gampang banget, biaya produksi sintetis penak kanggo kabeh produk entuk kontrol sing apik banget, uga ngidini produk kaya iki sawise mlebu ing pasar penjualan rega murah banget, Iki bisa nambah kinerja biaya kemasan produk, sing minangka salah sawijining mupangat ditenun.
Sareh, saka sudut pandang panggunaan, ora preduli apa jinis anyaman plastik sing digunakake saiki, bahan tartamtu kepiye, bobote kemasan dhewe cukup entheng, cocog kanggo akeh kemasan produk, ing wektu sing padha, kemasan uga bisa didaur ulang. Kemasan umume produk sing saiki katon uga duwe daya tahan lama lan ora gampang rusak. Kanthi cara iki, kerugian sing digawe ing proses panggunaan bakal dikurangi.

woven bag detail   (1) woven bag detail   (2) woven bag detail   (3) woven bag detail   (4) woven bag detail   (5) woven bag detail   (6) woven bag detail   (7) woven bag detail  (9) woven bag detail (10)

Hubungi Kita

Alamat

Dalan Lingong, Zona Perdagangan Bebas Komprehensif, Kota Linyi, Provinsi Shandong, China

Telpon

0086-15263965696

0086-18660950386

0086-17568175575


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita