pageback_img

produk

Tas Massal Tubular HT-12

katrangan cekak:

4 loop Cross-Corner Loop Circular / tas akeh pipa


Detail Produk

Tag Produk

Rincian informasi :

Bahan: 100% materi prawan PP
Ukuran: jembaré saka 50cm nganti 210cm
Ndhuwur: mbukak / duffle / ngisi spout
Ing ngisor: flat / star close / pajama close / swan / full open
SWL: wiwit 500kg nganti 2500kg
Faktor keamanan: 5: 1 6: 1 minangka syarat sampeyan
Kain: kain warp dobel saka 120gsm nganti 230gsm
Jinis Loop: pojok silang / 4 sisi sisih / sabuk lengkap
Anti banyu: PE liner ing (kekandelan: 60-300micron)
Debu-bukti: laminasi (25-35g / m²)
Nyithak: 1-4S / 1-3C
Panggunaan: wedhi lan bahan bangunan, industri lan pertambangan, kimia lan transportasi, pertanian lan liya-liyane.
Jahitan: jahitan umum, rantai dobel, sewing kunci
Fitur: UV sing diobati, tahan banyu, tahan bocor, lan tahan debu
Pengepakan: palet / bale
Kauntungan: rega kompetitif, kualitas tinggi, penak kanggo barang pengepakan

Jeneng 1ton Bulk Bulk Bag HT-12
Ukuran 90 * 90 * 125cm
kapasitas mbukak 1000kg
Rasio safety
Werna putih / krem ​​/
Denier 1400D
Kapadhetan 13 * 14/14 * 14
jinis kain pipa
Ndhuwur  spout umum / lintang colose
Ing ngisor spout tunggal / pajama spout / star close spout / mbukak kanthi kebak
Sabuk Pojokan salib
dokumen A4 umum
label iya
Dirawat UV umume / 1 wulan / 2bulan / 3bulan / setengah taun
Pelapis PE Tipe NO / ya-tubular
Sewing: stitich umum
Cara nggawe Metode nggawe kothak: kain tubular + sabuk pojok, bukak ndhuwur, isine spout, pucuk muatan ngisor, papat dhuwur blet yaiku 25cm, ing jahitan awak 30 cm, 1 dokumen, dirawat UV
panggunaan semen, jeruk, beras, uyah lan bubuk kimia
Kauntungan 1. Rega:
Rega kasebut kompetitif banget, amarga kita duwe kapasitas produksi sing gedhe, saengga bisa nyuda biaya produk.
Kita nyedhiyakake bahan jumlah akeh kanthi stok, mula regane tetep suwe.
2. Profesi:
Kita nindakake bisnis tas PP luwih saka 16 taun, lan ngluwihi 1000 jinis tas sing beda-beda ing jagad iki, kita duwe tim desain khusus sing bisa nggawe desain sing apik miturut sarat sampeyan. Dadi rega kasebut kompetitif kanthi kualitas sing apik.
3. Kontrol kualitas
Kanggo tas sing bening:
Kita duwe cara kontrol sing ketat sing ngonfirmasi kabeh bagean saka tas wis jelas kanggo sampeyan.
Kanggo tes:
Kontrol kualitas kita ketat banget, kita nindakake rasio uji coba 100%, kita duwe tenaga panguji luwih akeh lan saben tes nyoba kanthi tliti. Kita bisa nyedhiyakake sertifikat faktor 5: 1 kanthi gratis yen butuh pelanggan.
4. pangiriman:
Pabrik kita duwe kapasitas produksi sing gedhe, bisa ngasilake kanthi cepet ing kondisi normal.

HT

3application 4production 6certificate 8packing

Hubungi Kita

Alamat

Dalan Lingong, Zona Perdagangan Bebas Komprehensif, Kota Linyi, Provinsi Shandong, China

Telpon

0086-15263965696

0086-18660950386

0086-17568175575


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita