pageback_img

produk

Sabuk Akeh Sabuk HF-7

katrangan cekak:

Ndhuwur: mbukak / duffle / ngisi spout
Ing ngisor: tutup / lintang cedhak / pajama cedhak / angsa
SWL: 2000kg --- 6000kg
Bobot kain: saka 100gsm nganti 260gsm


Detail Produk

Tag Produk

1kanggo UV sing diobati kanthi warna beige BAG

Faktor dafety 1500kg: 5: 1
NO NAMA SPESIFIKASI DIMENSI Qty
1 awak 100% perawan PP 1400D 14 * 14 tanpa lapisan 90x90x110cm 1
2 ngisor 100% perawan PP 1400D 14 * 14 tanpa lapisan W = 90cm L = 90cm 1
3 ndhuwur ngisi spout PP90gsm warna putih tanpa lapisan Φ45 * 45cm 1
4 sabuk dasi
5 ngangkat sabuk 100% prawan PP 3500D W = 7cm 4
6 dhokumen
2 7cm sabuk angkat putih sabuk angkat sewing kebak
SF110 90x90x110cm
SWL 1500kg
Pengepakan Palet utawa bales
40HQ PCS dening 40HQ:
regane
Cara nggawe: jinis kothak, spout ndhuwur, flat ngisor, sabuk pengangkat sewing kebak ing ngisor kaya X, warna putih UV dirawat

 

informasi tas
Jeneng Sabuk Akeh Sabuk HF-7
Ukuran 90x90x110cm
kapasitas mbukak 1500kg
Rasio safety  4: 1 5: 1
Werna putih
Denier 1400D
Kapadhetan 13 * 14/14 * 14
jinis kain tubular / 4 tambalan
Ndhuwur spout umum / lintang colose
Ing ngisor warata
Sabuk sewing sabuk ngangkat ing awak lan nglintasi sisih ngisor kaya salib
dokumen A4 umum
label iya
Dirawat UV 3 wulan / setengah taun
Pelapis PE Tipe NO / ya-tubular
Fitur bukti banyu / bukti bocor / tahan lebu
Sewing: stitich umum / stitich umum + saka sewing kunci
Cara nggawe Cara nggawe: jinis kothak, spout ngisi ndhuwur, flat ngisor, sewing sabuk ngangkat kabeh ing awak lan nyebrang sisih ngisor kaya salib, warna putih UV dirawat

Apa informasi sing dibutuhake kanggo ukuran tas akeh?
1. Kapadhetan total produk lan jeneng produk
Bobot produk sampeyan pon sak kaki kubik
2. Bobot / kapasitas maksimum tas
2.200 lbs? 3.000 lbs? 4.000 lbs? utawa liyane
3.Bag ukuran
Dawane dawa lan dhuwure
4.Jinis kain awak bag
Kain laminasi utawa normal
5.Jinis ndhuwur tas
mbukak amba, duffle (rok), isine spout
6. Jinis ngisor tas
Flat, spout debit, spout debit duffle.
7. Kaping pirang-pirang tas bakal digunakake
Panggunaan siji utawa panggunaan kaping
8. Kantong dokumen:
● Nganggo utawa tanpa
● ukuran

SFCAFSM3D

3application 4production 6certificate 8packing

Hubungi Kita

Alamat

Dalan Lingong, Zona Perdagangan Bebas Komprehensif, Kota Linyi, Provinsi Shandong, China

Telpon

0086-15263965696

0086-18660950386

0086-17568175575


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita