pageback_img

produk

Sabuk Akeh Sabuk HF-8

katrangan cekak:

Dianggo: wedhi lan bahan bangunan, industri lan pertambangan, kimia lan transportasi, muatan abot
Jahit: rantai dobel, sewing kunci, bocor - bukti sliver
Fitur: / tahan banyu / tahan bocor / tahan debu


Detail Produk

Tag Produk

2000kg tas

NO. jeneng spesifikasi ukuran QTY warna
1 kain njaba awak  PP 170gsmOra Laminasi Φ110cmx 120cm 1 putih
2 kain njero awak  PP 80gsmOra Laminasi Φ110cmx 120cm 1 putih
3 kain njaba ngisor  PP 170gsmOra Laminasi Φ110cm 1 putih
4 kain njero awak  PP 80gsmOra Laminasi Φ110cm 1 putih
3 ndhuwur ngisi spout  PP80g /dilapisi  Φ80x 85cm H 1 putih
4 ngangkat sabuk  PP 50g / m W = 7cm 3 putih
5 ptach penguat  PP 170gsmOra Laminasi W = 18cm L = 40cm 3 putih
6 nguatake sabuk  PP 25g / m W = 5cm 2 putih
jinis Φ110cmx 120cm
SWL 2000kg
pengepakan 10 pcs / bale

 

informasi tas
Jeneng Sabuk Akeh Sabuk HF-8
Ukuran Φ110cmx 120cm
kapasitas mbukak 2000kg
Rasio safety  4: 1 5: 1
Werna putih
Denier 1400D
Kapadhetan 13 * 14/14 * 14
jinis kain bunder
Ndhuwur spout umum / lintang colose
Ing ngisor warata
Sabuk sewing sabuk ngangkat ing awak lan nglintasi sisih ngisor kaya
sabuk penguat 2 pcs
dokumen Kain A4 umum / PE + ing sisih kiwa
label iya
Dirawat UV 3 wulan / setengah taun
Pelapis PE Tipe NO / ya-tubular
Fitur bukti banyu / bukti bocor / tahan lebu
Sewing: stitich umum / stitich umum + saka sewing kunci
Cara nggawe Cara nggawe: jinis bunder, spout ngisi ndhuwur, flat ngisor, sewing sabuk ing awak kanthi lengkap lan salib ing ngisor kaya, loro jahit sabuk penguat ing awak, warna putih UV dirawat
panggunaan bijih tembaga, bijih besi, bijih emas, bijih perak, bijih aluminium, jeruk, wedhi, kerikil, semen, bahan bangunan, industri lan pertambangan, kimia lan transportasi, pertanian lan sapanunggalane.
Kauntungan 1. Rega:
Rega kasebut kompetitif banget, amarga kita duwe kapasitas produksi sing gedhe, saengga bisa nyuda biaya produk.
Kita nyedhiyakake bahan jumlah akeh kanthi stok, mula regane tetep suwe.
2. Profesi:
Kita nindakake bisnis tas PP luwih saka 16 taun, lan ngluwihi 1000 jinis tas sing beda-beda ing jagad iki, kita duwe tim desain khusus sing bisa nggawe desain sing apik miturut sarat sampeyan. Dadi rega kasebut kompetitif kanthi kualitas sing apik.
3. Kontrol kualitas
Kanggo tas sing bening:
Kita duwe cara kontrol sing ketat sing ngonfirmasi kabeh bagean saka tas wis jelas kanggo sampeyan.
Kanggo tes:
Kontrol kualitas kita ketat banget, kita nindakake rasio uji coba 100%, kita duwe tenaga panguji luwih akeh lan saben tes nyoba kanthi tliti. Kita bisa nyedhiyakake sertifikat faktor 5: 1 kanthi gratis yen butuh pelanggan.
4. pangiriman:
Pabrik kita duwe kapasitas produksi sing gedhe, bisa ngasilake kanthi cepet ing kondisi normal.

HF-8-1

3application 4production 6certificate 8packing

Hubungi Kita

Alamat

Dalan Lingong, Zona Perdagangan Bebas Komprehensif, Kota Linyi, Provinsi Shandong, China

Telpon

0086-15263965696

0086-18660950386

0086-17568175575


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita