pageback_img

produk

  • Full Belt Bulk Bag HF-15

    Sabuk Akeh Sabuk HF-15

    Bahan: 100% materi prawan PP
    Ukuran: 90 * 90 * 120cm, φ120 * 150cm utawa minangka sarat sampeyan
  • U+2 Panel Bulk Bag HU-10

    U + 2 Panel Massal Bag HU-10

    1kanggo UV (3%) DITAWAR ING BAG warna putih 1000kg U tas ora ana NAMA SPESIFIKASI DIMENSI Qty 1 awak 100% perawan PP 180gsm laminasi 100x100x130cm 1 2 ngisor padha karo awak W = 100cm L = 100cm 1 3 spout top PE 90g / ㎡ , Dilapisi Φ45x45cm 1 4 ikat pinggang PP , L = 120cm 1 5 ngangkat ...
  • Full Belt Bulk Bag HF-12

    Sabuk Akeh Sabuk HF-12

    Fitur: / tahan banyu / tahan bocor / tahan debu
    Dianggep UV: standar umum, standar dawa.
    Pengepakan: palet / bale
  • Full Belt Bulk Bag HF-7

    Sabuk Akeh Sabuk HF-7

    Ndhuwur: mbukak / duffle / ngisi spout
    Ing ngisor: tutup / lintang cedhak / pajama cedhak / angsa
    SWL: 2000kg --- 6000kg
    Bobot kain: saka 100gsm nganti 260gsm
  • Full Belt Bulk Bag T120

    Sabuk Akeh Sabuk T120

    Bahan: 100% materi prawan PP
    Ukuran: 90 * 90 * 120cm, φ120 * 150cm utawa minangka sarat sampeyan
    Ndhuwur: mbukak / duffle / ngisi spout
    Ing ngisor: tutup / lintang cedhak / pajama cedhak / angsa
  • Full Belt Bulk BagHF-4

    Sabuk Massal Sabuk LengkapHF-4

    Anti banyu: PE liner ing (kekandelan: 50-300micron)
    Debu-bukti: laminasi (10-35g / m²)
    Nyithak: 1-4S / 1-3C
    Dianggo: wedhi lan bahan bangunan, industri lan pertambangan, kimia lan transportasi, muatan abot
    Jahit: rantai dobel, sewing kunci, bocor - bukti sliver
    Fitur: / tahan banyu / tahan bocor / tahan debu
  • Full Belt Bulk Bag HF-11

    Sabuk Akeh Sabuk HF-11

    Dianggo: wedhi lan bahan bangunan, industri lan pertambangan, kimia lan transportasi, muatan abot
  • Full Belt Bulk Bag HF-9

    Sabuk Akeh Sabuk HF-9

    Anti banyu: PE liner ing (kekandelan: 50-300micron)
    Debu-bukti: laminasi (10-35g / m²)
    Nyithak: 1-4S / 1-3C
    Dianggo: wedhi lan bahan bangunan, industri lan pertambangan, kimia lan transportasi, muatan abot
    Jahit: rantai dobel, sewing kunci, bocor - bukti sliver
    Fitur: / tahan banyu / tahan bocor / tahan debu
    Dianggep UV: standar umum, standar dawa.
    Pengepakan: palet / bale
  • Full Belt  Bulk Bag HF-1

    Sabuk Akeh Sabuk HF-1

    Bahan: 100% materi prawan PP
    Ukuran: 90 * 90 * 120cm, φ120 * 150cm utawa minangka sarat sampeyan
    Ndhuwur: mbukak / duffle / ngisi spout
    Ing ngisor: tutup / lintang cedhak / pajama cedhak / angsa
    SWL: 2000kg --- 6000kg
    Bobot kain: saka 100gsm nganti 260gsm
  • full belt bulk bag HF-2

    sabuk akeh tas HF-2

    Anti banyu: PE liner ing (kekandelan: 50-300micron)
    Debu-bukti: laminasi (10-35g / m²)
    Nyithak: 1-4S / 1-3C
    Dianggo: wedhi lan bahan bangunan, industri lan pertambangan, kimia lan transportasi, muatan abot
  • Full Belt Bulk Bag HF-3

    Sabuk Akeh Sabuk HF-3

    Fitur: / tahan banyu / tahan bocor / tahan debu
    Dianggep UV: standar umum, standar dawa.
    Pengepakan: palet / bale
    Kauntungan: apik banget kanggo ngemot barang kanthi kepadatan tinggi kayata bijih tembaga, bijih magnetik lan liya-liyane, luwih saka barang 2000kg.
  • Full Belt Bulk Bag HF-14

    Sabuk Akeh Sabuk HF-14

    Ukuran: 90 * 90 * 120cm, φ120 * 150cm utawa minangka sarat sampeyan
    Ndhuwur: mbukak / duffle / ngisi spout
    Ing ngisor: tutup / lintang cedhak / pajama cedhak / angsa