pageback_img

produk

ventilasi akeh kantong HV-87

katrangan cekak:

Tas massal berventilasi digawe saka panel berventilasi lan pangkalan kanggo umume digunakake kanggo nyimpen akeh kayu lan kayu bakar, jala jala digunakake kanggo sirkulasi aliran udara, nyepetake proses bumbu lan pangatusan.


Detail Produk

Video

Tag Produk

Ventilasi akeh tas digawe saka panel berventilasi lan basis kanggo umume digunakake kanggo nyimpen akeh kayu lan kayu bakar, jala sing digunakake kanggo sirkulasi aliran udara, nyepetake proses bumbu lan pangatusan. Dheweke cocog kanggo produk sing kudu dihirup. Papat puteran angkat bisa gampang diangkut kanggo truk forklift lan gagang tip ing sisih ngisor tas cocog kanggo produk sing kosong.

● Kanggo Bag Ventilasi Kayu Api, bolong iku apik kanggo sirkulasi udara kanggo nglindhungi warna lan kahanan garing kayu sajrone disimpen. Desain unik sing bisa narik napas supaya alas bisa digawe cepet nalika proses pangatusan. Lan iki minangka solusi sing paling larang regane kanggo pangatusan, nyimpen lan transportasi kayu bakar.

● Ventilasi akeh tas populer digunakake ing Kanada kanggo panyimpenan lan transportasi paling produk. Dheweke uga nyedhiyakake pasar sing luwih apik ing industri kayu. Dheweke entuk manfaat kanggo produk ing kegiatan ambegan lan cocog kanggo panyimpenan lan transportasi supaya ora diemas maneh sadurunge didol maneh kayu sing wis garing.

ventilasi tas amba
NO NAMA SPESIFIKASI DIMENSI Qty
1 Tipe U 100% prawan PP Ventilasi 170gsm , 90x90x140cm 1
2 2 tambalan 100% prawan PP Ventilasi 170gsm , W = 90cm L = 90cm 2
3 ndhuwur duffle pp bolong 40g / ㎡ , W = 90cm L = 80cm 1
4 sabuk dasi PP , L = 120cm 1
5 ngangkat sabuk 40g / m W = 7cm 4
6 pucuk ngisor PE 90g / ㎡ , ditutupi Φ45x50cm 1
7 dhokumen T = 200 mikronron W = 90cm L = 80cm 1
8
1 kanthi UV (2%) DITAWAR nganggo warna putih BAG
2 7cm sabuk angkat putih sabuk angkat sewing kebak
VS140 90x90x140cm
SWL 700kg
Pengepakan Palet utawa bales
40HQ 10000PCS dening 40HQ:
regane
Cara nggawe: jinis persegi, duffle ndhuwur, spout muatan ngisor, sabuk pengangkat setengah sewing ing awak 100cm, warna putih, UV dirawat

 

informasi tas
Jeneng Ventilasi Bulk Bag HV-87
Ukuran 90 * 90 * 140cm
kapasitas mbukak 1000kg
Rasio safety
Werna abang
Denier 1400D
Kapadhetan 13 * 14/14 * 14/14 * 15
jinis kain 4 panel / U + 2panel
Ndhuwur duffle
Ing ngisor spout tunggal / pajama spout / star close spout / mbukak kanthi kebak
Sabuk 4 lapisan sisih
dokumen Kunci umum A4 ing tengah
label iya
Dirawat UV umume / 1 wulan / 2bulan / 3bulan / setengah taun
Pelapis PE NO
Fitur ventilasi
Sewing:
stitich umum + sewing kunci + clain doube /
Cara nggawe cara nggawe: U +2 , ngangkat sabuk ing awak 90cm, ndhuwur duffle (rok), muatan ngisor, 1 dokumen, ngunci jahitan, dirawat UV
panggunaan bawang, kentang, pecan, wortel, Lobak, Gobis, pertanian kayu bakar lan sapanunggalane.
Kauntungan

1. Rega:
Rega kasebut kompetitif banget, amarga kita duwe kapasitas produksi sing gedhe, saengga bisa nyuda biaya produk.
Kita nyedhiyakake bahan jumlah akeh kanthi stok, mula regane tetep suwe.
2. Profesi:
Kita nindakake bisnis tas PP luwih saka 16 taun, lan ngluwihi 1000 jinis tas sing beda-beda ing jagad iki, kita duwe tim desain khusus sing bisa nggawe desain sing apik miturut sarat sampeyan. Dadi rega kasebut kompetitif kanthi kualitas sing apik.
3. Kontrol kualitas
Kanggo tas sing bening:
Kita duwe cara kontrol sing ketat sing ngonfirmasi kabeh bagean saka tas wis jelas kanggo sampeyan.
Kanggo tes:
Kontrol kualitas kita ketat banget, kita nindakake rasio uji coba 100%, kita duwe tenaga panguji luwih akeh lan saben tes nyoba kanthi tliti. Kita bisa nyedhiyakake sertifikat faktor 5: 1 kanthi gratis yen butuh pelanggan.
4. pangiriman:
Pabrik kita duwe kapasitas produksi sing gedhe, bisa ngasilake kanthi cepet ing kondisi normal.

HV-87-1

 

3application 4production 6certificate 8packing

Hubungi Kita

Alamat

Dalan Lingong, Zona Perdagangan Bebas Komprehensif, Kota Linyi, Provinsi Shandong, China

Telpon

0086-15263965696

0086-18660950386

0086-17568175575


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita