pageback_img

produk

Leno Mesh Bag, Net Net MB-12

katrangan cekak:

Kantong bolong, jinis tas kemasan sing akeh digunakake, utamane ing tetanen, kanggo ngemasi woh-wohan, sayuran, lan kayu lan liya-liyane.
Ora preduli apa jenis tas bolong sing sampeyan butuhake, cukup wenehana ngerti lan bakal menehi saran model tas sing paling cocog lan ekonomis kanggo sampeyan.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng

Leno Mesh Bag Net Bag MB-12

Ukurane

52 * 90cm

Werna

Werna abang utawa liyane minangka kabutuhan sampeyan

Materi

100% bahan PP perawan

Jinis

Jinis jahitan L

Kapasitas muat

Bawang 35 kg, kentang utawa liya-liyane

Ndhuwur

Kanthi drawstring ijo utawa warna liyane minangka kabutuhan sampeyan

Ing ngisor

Dobel tikel siji tikel

Nyithak

Label logo file pencetakan warna-warni ing sisih tengah

Bobot kain

Saka 30gsm nganti 45gsm

Panganggone

Kemasan macem-macem sayuran lan woh, kayata bawang, kentang, kubis, wortel, bawang putih, jahe, tomat, terong, jeruk nipis, jeruk, apel, lan bal kaya bisbol, bal golf ...

Fitur

Gampang digunakake, dianggep UV, awet, irit, ventilasi

Kauntungan

Desain canggih, peralatan sing apik banget, buruh trampil, transportasi sing trep, layanan profesional lan efektif.

Kantong bolong, jinis tas kemasan sing akeh digunakake, utamane ing tetanen, kanggo ngemasi woh-wohan, sayuran, lan kayu lan liya-liyane.
Kantong bolong sing apik bisa nyedhiyakake ventilasi sing dibutuhake, nggawe produk sampeyan luwih aman lan luwih dhuwur, lan label kanthi logo sampeyan bisa ningkatake perusahaan lan produk sampeyan, supaya produk sampeyan dingerteni dening akeh wong, bisnis sampeyan bakal luwih makmur.

Minangka produsen kemasan, kita wis nindakake tas bolong sajrone 16 taun, nyedhiyakake solusi solusi khusus kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Keandalan lan daya tahan tas bolong kita wis padha dikenali karo para pelanggan. Kantong kita digawe saka bahan PP utawa PE, bobot entheng lan regane murah nanging kualitas tinggi. Lan tas bolong bisa disesuaikan karo kebutuhan pelanggan, kayata ukuran, warna, cara lan label anyaman.

Ora preduli apa jenis tas bolong sing sampeyan butuhake, cukup wenehana ngerti lan bakal menehi saran model tas sing paling cocog lan ekonomis kanggo sampeyan.

details01 details02 details03 details04 details05 details06 details07 details08 details09 details10 details11

Hubungi Kita

Alamat

Dalan Lingong, Zona Perdagangan Bebas Komprehensif, Kota Linyi, Provinsi Shandong, China

Telpon

0086-15263965696

0086-18660950386

0086-17568175575


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita