pageback_img

produk

Leno Mesh Bag, Net Net MB-18

katrangan cekak:

Ora preduli apa jenis tas bolong sing sampeyan butuhake, cukup wenehana ngerti lan bakal menehi saran model tas sing paling cocog lan ekonomis kanggo sampeyan.


Detail Produk

Tag Produk

Informasi rinci:
Materi: PP utawa PE
Jinis: Raschel, bolong tubular, bolong Leno, jaring nyamuk tubular, jaring pengaman dhuwur.
Jembar: 20cm, 25cm, 30cm, 35cm, 40cm, 45cm, 50cm, 55cm, 60cm,, 65cm, 70cm minangka sarat sampeyan
Ndhuwur: nganggo tali utawa tanpa
Ngisor: sewing siji lempitan nganggo batang penguat
Werna: abang, ijo, oranye, warna apa wae minangka sarat sampeyan.
Nyithak: file warna ing tengah,
Bobot kain: saka 10gsm nganti 60 gsm
Panggunaan: bawang, kentang, papak, panganan laut, lsp.
Fitur: UV dirawat
Kauntungan: kaendahan lan berventilasi, penak kanggo kemasan barang

 

Jeneng

Leno Mesh Bag Net Bag MB-18

Ukurane

35 * 50cm

Werna

Werna abang utawa liyane minangka kabutuhan sampeyan

Materi

100% bahan PP perawan

Jinis

Jinis jahitan L

Kapasitas muat

Bawang 7kg, kentang utawa liya-liyane

Ndhuwur

Kanthi drawstring ijo utawa warna liyane minangka kabutuhan sampeyan

Ing ngisor

Dobel tikel siji tikel

Nyithak

Label logo file pencetakan warna-warni ing sisih tengah

Bobot kain

Saka 30gsm nganti 45gsm

Panganggone

Kemasan macem-macem sayuran lan woh, kayata bawang, kentang, kubis, wortel, bawang putih, jahe, tomat, terong, jeruk nipis, jeruk, apel, lan bal kaya bisbol, bal golf ...

Fitur

Gampang digunakake, dianggep UV, awet, irit, ventilasi

Kauntungan

Desain canggih, peralatan sing apik banget, buruh trampil, transportasi sing trep, layanan profesional lan efektif.

Ora preduli apa jenis tas bolong sing sampeyan butuhake, cukup wenehana ngerti lan bakal menehi saran model tas sing paling cocog lan ekonomis kanggo sampeyan.

details01 details02 details03 details04 details05 details06 details07 details08 details09 details10 details11

Hubungi Kita

Alamat

Dalan Lingong, Zona Perdagangan Bebas Komprehensif, Kota Linyi, Provinsi Shandong, China

Telpon

0086-15263965696

0086-18660950386

0086-17568175575


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita