pageback_img

produk

Leno Mesh Bag, Net Net MB-20

katrangan cekak:

Kantong bolong sing apik bisa nyedhiyakake ventilasi sing dibutuhake, nggawe produk sampeyan luwih aman lan luwih dhuwur, lan label kanthi logo sampeyan bisa ningkatake perusahaan lan produk sampeyan, supaya produk sampeyan dingerteni dening akeh wong, bisnis sampeyan bakal luwih makmur.


Detail Produk

Tag Produk

Informasi rincian 

Materi

PP utawa PE

Jinis

Raschel, bolong tubular, bolong Leno, kelambu nyamuk tubular, jaring pengaman dhuwur.

Jembar

40 × 60cm, 45 × 75cm 50 × 80cm, 60 × 90cm, minangka sarat sampeyan

Kapasitas muat

200g, 500g, 1kg, 3kg, 5kg, 10kg, 15kg, 20kg, 25kg, 50kg

Ndhuwur

Kanthi tali utawa tanpa

Ing ngisor

Sewing tunggal lempitan kanthi bar penguat

Werna

Abang, ijo, oranye, warna minangka sarat sampeyan.

Nyithak

File warna ing tengah

Bobot kain

Saka 10gsm nganti 60 gsm

Panganggone

Kanggo ngemas macem-macem jinis sayuran lan woh, kayata bawang, kentang, kubis, wortel. papak, jahe, tomat, eggplant lan lemon, apel oranye lsp.

Fitur

UV dirawat, awet, irit

Kauntungan

Kaendahan lan berventilasi, penak kanggo kemasan barang

 

Jeneng

Leno Mesh Bag Net Bag MB-20

Ukurane

45 * 75cm

Werna

Abang

Materi

100% bahan PP perawan

Jinis

Jinis jahitan L

Kapasitas muat

Bawang 20kg, kentang utawa liya-liyane

Ndhuwur

Kanthi drawstring ireng utawa warna liyane minangka kabutuhan

Ing ngisor

Dobel tikel siji tikel

Nyithak

Nyithak label logo file warna ing tengah

Bobot kain

Saka 30gsm nganti 45gsm

Panganggone

Kanggo ngemot macem-macem jinis sayuran lan woh-wohan, kayata bawang, kentang, kubis, wortel, bawang putih, jahe, tomat, terong, jeruk nipis, apel oranye lsp.

Fitur

Gampang digunakake, dianggep UV, awet, irit, ventilasi

Kauntungan

Desain canggih, peralatan sing apik banget, buruh trampil, transportasi sing trep, layanan profesional lan efektif.

Minangka produsen kemasan, kita wis nindakake tas bolong sajrone 16 taun, nyedhiyakake solusi solusi khusus kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Keandalan lan daya tahan tas bolong kita wis padha dikenali karo para pelanggan. Kantong kita digawe saka bahan PP utawa PE, bobot entheng lan regane murah nanging kualitas tinggi. Lan tas bolong bisa disesuaikan karo kebutuhan pelanggan, kayata ukuran, warna, cara lan label anyaman.

details01 details02 details03 details04 details05 details06 details07 details08 details09 details10 details11

Hubungi Kita

Alamat

Dalan Lingong, Zona Perdagangan Bebas Komprehensif, Kota Linyi, Provinsi Shandong, China

Telpon

0086-15263965696

0086-18660950386

0086-17568175575


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita