pageback_img

produk

Leno Mesh Bag Net Bag MB-24

katrangan cekak:

Kantong bolong, jinis tas kemasan sing akeh digunakake, utamane ing tetanen, kanggo ngemasi woh-wohan, sayuran, lan kayu lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Informasi rincian

Materi

100% PP prawan utawa PE

Jinis

Raschel, bolong tubular, bolong Leno, kelambu nyamuk tubular, jaring pengaman dhuwur.

Jembar

40 × 60cm, 45 × 75cm 50 × 80cm, 60 × 90cm, minangka sarat sampeyan

Kapasitas muat

200g, 500g, 1kg, 3kg, 5kg, 10kg, 15kg, 20kg, 25kg, 50kg

Ndhuwur

Kanthi tali utawa tanpa

Ing ngisor

Sewing tunggal lempitan kanthi bar penguat

Werna

Abang, ijo, oranye, warna minangka sarat sampeyan.

Nyithak

Label logo file warna ing tengah

Bobot kain

Saka 10gsm nganti 60 gsm

Panganggone

Kanggo ngemas macem-macem jinis sayuran lan woh, kayata bawang, kentang, kubis, wortel. papak, jahe, tomat, eggplant lan lemon, apel oranye lsp.

Fitur

UV dirawat, awet, irit

Kauntungan

Kaendahan lan berventilasi, penak kanggo kemasan barang

 

Jeneng

Leno Mesh Bag Net Bag MB-24

Ukurane

50 * 85cm

Werna

Abang

Materi

100% prawan PP materi

Jinis

L-sewing jinis

Kapasitas muat

25kg bawang bombay, 30kg kentang utawa liyane

Ndhuwur

Kanthi ijo drawstring utawa warna liyane minangka kabutuhan sampeyan

Ing ngisor

Dobel melu sewing siji

Nyithak

Percetakan warna-warni ngajukake label logo ing tengah

Bobot kain

Saka 35gsm kanggo 45gsm

Panganggone

Kanggo ngemot macem-macem jinis sayuran lan woh-wohan, kayata bawang, kentang, kubis, wortel, bawang putih, jahe, tomat, terong, jeruk nipis, apel oranye lsp.

Fitur

Gampang digunakake, perawatan UVed, awet, ekonomis, ventilasi

Kauntungan

Desain canggih, peralatan sing apik banget, buruh trampil, transportasi sing trep, layanan profesional lan efektif. 

 

Kantong bolong, jinis tas kemasan sing akeh digunakake, utamane ing tetanen, kanggo ngemasi woh-wohan, sayuran, lan kayu lan liya-liyane.
Kantong bolong sing apik bisa nyedhiyakake ventilasi sing dibutuhake, nggawe produk sampeyan luwih aman lan luwih dhuwur, lan label kanthi logo sampeyan bisa ningkatake perusahaan lan produk sampeyan, supaya produk sampeyan dingerteni dening akeh wong, bisnis sampeyan bakal luwih makmur.

details01 details02 details03 details04 details05 details06 details07 details08 details09 details10 details11

Hubungi Kita

Alamat

Dalan Lingong, Zona Perdagangan Bebas Komprehensif, Kota Linyi, Provinsi Shandong, China

Telpon

0086-15263965696

0086-18660950386

0086-17568175575


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita