pageback_img

produk

Leno Mesh Bag, Net Net MB-3

katrangan cekak:

Ora preduli apa jenis tas bolong sing sampeyan butuhake, cukup wenehana ngerti lan bakal menehi saran model tas sing paling cocog lan ekonomis kanggo sampeyan.


Detail Produk

Tag Produk

Informasi rinci:

Materi: PP utawa PE

Jinis: raschel, bolong tubular, bolong Leno, jaring nyamuk tubular, jaring pengaman dhuwur.

Jembar: 20cm, 25cm, 30cm, 35cm, 40cm, 45cm, 50cm, 55cm, 60cm,, 65cm, 70cm minangka sarat sampeyan

Ndhuwur: nganggo tali utawa tanpa

Ngisor: sewing siji lempitan nganggo batang penguat

Werna: abang, ijo, oranye, warna apa wae minangka sarat sampeyan.

Nyithak: file warna ing tengah,

Bobot kain: saka 10gsm nganti 60 gsm

Panggunaan: bawang, kentang, papak, panganan laut, lsp.

Fitur: UV dirawat

Kauntungan: kaendahan lan berventilasi, penak kanggo kemasan barang

Jeneng

Leno Mesh Bag Net Bag MB-3

Ukurane

45 * 80cm

Werna

Werna abang utawa liyane minangka kabutuhan sampeyan

Materi

100% prawan PE materi

Jinis

Jinis jahitan L

Kapasitas muat

Bawang 25 kentang, kentang utawa liya-liyane

Ndhuwur

Widrawout thout

Ing ngisor

Dobel melu sewing siji

Nyithak

Kanthi nyithak warna-warni ngajukake label logo ing tengah

Bobot kain

Saka 30gsm kanggo 45gsm

Panganggone

Kemasan macem-macem sayuran lan woh, kayata bawang, kentang, kubis, wortel, bawang putih, jahe, tomat, terong, jeruk nipis, jeruk, apel, lan bal kaya bisbol, bal golf ...

Fitur

Gampang digunakake, perawatan UVed, awet, ekonomis, ventilasi

Kauntungan

Desain canggih, peralatan sing apik banget, buruh trampil, transportasi sing trep, layanan profesional lan efektif. 

details01 details02 details03 details04 details05 details06 details07 details08 details09 details10 details11

Hubungi Kita

Alamat

Dalan Lingong, Zona Perdagangan Bebas Komprehensif, Kota Linyi, Provinsi Shandong, China

Telpon

0086-15263965696

0086-18660950386

0086-17568175575


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita