pageback_img

produk

  • Leno Mesh Bag, Net Bag MB-23

    Leno Mesh Bag, Net Net MB-23

    Minangka produsen kemasan, kita wis nindakake tas bolong sajrone 16 taun, nyedhiyakake solusi solusi khusus kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Keandalan lan daya tahan tas bolong kita wis padha dikenali karo para pelanggan. Kantong kita digawe saka bahan PP utawa PE, bobot entheng lan regane murah nanging kualitas tinggi. Lan tas bolong bisa disesuaikan karo kebutuhan pelanggan, kayata ukuran, warna, cara lan label anyaman.

    Ora preduli apa jenis tas bolong sing sampeyan butuhake, cukup wenehana ngerti lan bakal menehi saran model tas sing paling cocog lan ekonomis kanggo sampeyan.
  • Leno Mesh Bag, Net Bag MB-22

    Leno Mesh Bag, Net Net MB-22

    Kantong bolong, jinis tas kemasan sing akeh digunakake, utamane ing tetanen, kanggo ngemasi woh-wohan, sayuran, lan kayu lan liya-liyane.
  • Leno Mesh Bag, Net Bag MB-20

    Leno Mesh Bag, Net Net MB-20

    Kantong bolong sing apik bisa nyedhiyakake ventilasi sing dibutuhake, nggawe produk sampeyan luwih aman lan luwih dhuwur, lan label kanthi logo sampeyan bisa ningkatake perusahaan lan produk sampeyan, supaya produk sampeyan dingerteni dening akeh wong, bisnis sampeyan bakal luwih makmur.
  • Leno Mesh Bag, Net Bag MB-18

    Leno Mesh Bag, Net Net MB-18

    Ora preduli apa jenis tas bolong sing sampeyan butuhake, cukup wenehana ngerti lan bakal menehi saran model tas sing paling cocog lan ekonomis kanggo sampeyan.
  • Leno Mesh Bag, Net Bag MB-17

    Leno Mesh Bag, Net Net MB-17

    Kantong bolong, jinis tas kemasan sing akeh digunakake, utamane ing tetanen, kanggo ngemasi woh-wohan, sayuran, lan kayu lan liya-liyane.
  • Leno Mesh Bag, Net Bag MB-16

    Leno Mesh Bag, Net Net MB-16

    Kantong bolong sing apik bisa nyedhiyakake ventilasi sing dibutuhake, nggawe produk sampeyan luwih aman lan luwih dhuwur, lan label kanthi logo sampeyan bisa ningkatake perusahaan lan produk sampeyan, supaya produk sampeyan dingerteni dening akeh wong, bisnis sampeyan bakal luwih makmur.
  • Leno Mesh Bag, Net Bag MB-13

    Leno Mesh Bag, Net Net MB-13

    Minangka produsen kemasan, kita wis nindakake tas bolong sajrone 16 taun, nyedhiyakake solusi solusi khusus kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Keandalan lan daya tahan tas bolong kita wis padha dikenali karo para pelanggan. Kantong kita digawe saka bahan PP utawa PE, bobot entheng lan regane murah nanging kualitas tinggi. Lan tas bolong bisa disesuaikan karo kebutuhan pelanggan, kayata ukuran, warna, cara lan label anyaman.
  • Leno Mesh Bag, Net Bag MB-12

    Leno Mesh Bag, Net Net MB-12

    Kantong bolong, jinis tas kemasan sing akeh digunakake, utamane ing tetanen, kanggo ngemasi woh-wohan, sayuran, lan kayu lan liya-liyane.
    Ora preduli apa jenis tas bolong sing sampeyan butuhake, cukup wenehana ngerti lan bakal menehi saran model tas sing paling cocog lan ekonomis kanggo sampeyan.
  • Leno Mesh Bag, Net Bag MB-11

    Leno Mesh Bag, Net Net MB-11

    Ora preduli apa jenis tas bolong sing sampeyan butuhake, cukup wenehana ngerti lan bakal menehi saran model tas sing paling cocog lan ekonomis kanggo sampeyan.
  • Leno Mesh Bag, Net Bag MB-9

    Leno Mesh Bag, Net Net MB-9

    Kantong bolong, jinis tas kemasan sing akeh digunakake, utamane ing tetanen, kanggo ngemasi woh-wohan, sayuran, lan kayu lan liya-liyane.
  • Leno Mesh Bag, Net Bag MB-8

    Leno Mesh Bag, Net Net MB-8

    Minangka produsen kemasan, kita wis nindakake tas bolong sajrone 16 taun, nyedhiyakake solusi solusi khusus kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Keandalan lan daya tahan tas bolong kita wis padha dikenali karo para pelanggan. Kantong kita digawe saka bahan PP utawa PE, bobot entheng lan regane murah nanging kualitas tinggi. Lan tas bolong bisa disesuaikan karo kebutuhan pelanggan, kayata ukuran, warna, cara lan label anyaman.
  • Leno Mesh Bag, Net Bag MB-6

    Leno Mesh Bag, Net Net MB-6

    Ora preduli apa jenis tas bolong sing sampeyan butuhake, cukup wenehana ngerti lan bakal menehi saran model tas sing paling cocog lan ekonomis kanggo sampeyan.