pageback_img

Warta Industri

Warta Industri

  • Applications Of PP Woven Bags

    Aplikasi Kantong Woven PP

    Kemasan produk pertanian Kantong anyaman PP umume digunakake kanggo nyimpen lan ngeterake produk pertanian kayata produk akuatik, pakan, woh-wohan, sayuran, lan liya-liyane. Tas anyaman PP sing digunakake ing industri pertanian umume kalebu tas anyaman Polypropylene, tenunan Polipropilena kimia ...
    Waca liyane