pageback_img

Kabar produk

Kabar produk

  • What is FIBC

    Apa sing diarani FIBC

    Apa tas FIBC? Kantong FIBC minangka tas gedhe sing digunakake kanggo nyimpen lan ngangkut produk garing sing mili gratis. Kantong FIBC biasane digawe saka polipropilena anyaman. Ukurane bisa digawe khusus kanggo kebutuhan pelanggan. Kantong biasane ngemot udakara 2000-4000 lbs. produk Sampeyan bisa drasticall ...
    Waca liyane
  • China  FIBC

    China FIBC

    FIBC, uga dikenal minangka kontainer akeh tengah fleksibel, tas gedhe, tas massal, tas jumobo, karung super, lsp., Duwe akeh terjemahan basa Inggris, ing antarane sing paling umum yaiku FIBC, sing dilengkapi crane utawa forklift, bisa nyadari transportasi unit FIBC, cocog kanggo pengiriman akeh ...
    Waca liyane