pageback_img

produk

  • BOPP BAG

    BOPP BAG

    Sewing tunggal lipatan siji utawa tanpa bar penguat
  • BOPP BAG HC-07

    BOPP BAG HC-07

    Werna: putih, abang, ireng, warna minangka sarat sampeyan.
    File warna: maks 2S / 8C
    Tenunan: 9 × 9, 10 × 10, 12 × 12 minangka sarat sampeyan
    Bobot kain: saka 70gsm nganti 150gsm
  • BOPP BAG HC-06

    BOPP BAG HC-06

    Panggunaan: panganan kewan, panganan laut, pupuk, lsp.
    Fitur: UV sing tahan banyu, tahan bocor, tahan debu
    Kauntungan: kaendahan lan kualitas tinggi, penak kanggo kemasan barang
  • BOPP BAG HC-05

    BOPP BAG HC-05

    Tenunan: 9 × 9, 10 × 10, 12 × 12 minangka sarat sampeyan
    Bobot kain: saka 70gsm nganti 150gsm
    Anti banyu: linamin utawa linapis PE ing njero
  • BOPP BAG HC-04

    BOPP BAG HC-04

    Ngisor: sewing siji dilipat nganggo utawa tanpa bar penguat
    Denier: 700D nganti 1000D
    Werna: putih, abang, ireng, warna minangka sarat sampeyan.
  • BOPP BAG HC-03

    BOPP BAG HC-03

    Panjang: minangka sarat sampeyan
    Ndhuwur: nglereni warata kadhemen
    Ngisor: sewing siji dilipat nganggo utawa tanpa bar penguat
  • BOPP BAG HC-02

    BOPP BAG HC-02

    Jembar: saka 30cm nganti 75cm
    Gusset: 9cm, 10cm, 12cm, minangka sarat sampeyan.
  • BOPP BAG HC-01

    BOPP BAG HC-01

    Bahan: 100% materi prawan PP
    Ukuran: (32 + 7.5) × 69 22LBS, (46 + 10) × 81 50LBS utawa minangka
  • White color woven bag WB-28

    Tas anyaman warna putih WB-28

    PP anyaman tas Rincian informasi: Bahan: 100% bahan prawan Jembaré PP: saka 30cm nganti 100cm Panjang: minangka sarat sampeyan Ndhuwur: motong gelombang, hemmed, gelombang ultrasonik, Ing ngisor: sewing siji / sewit siji utawa dobel, tikel dobel / sewing siji Denier : 700D nganti 1000D Tenun: 9 × 9, 10 × 10, 12 × 12 minangka ...
  • blue woven bag WB-23

    tas anyaman biru WB-23

    PP anyaman tas Rincian informasi: Bahan: 100% bahan prawan Jembar PP: saka 30cm nganti 100cm Panjang: minangka sarat sampeyan Ndhuwur: motong gelombang, hemmed, gelombang ultrasonik, Ing ngisor: sewing siji / sewit siji utawa dobel, tikel dobel / sewing siji Denier : 700D nganti 1000D Tenun: 9 × 9, 10 × 10, 12 × 12 minangka req ...
  • Green cheaper woven bag for fertilizer WB-22

    Tas anyaman sing luwih murah kanggo pupuk WB-22

    PP anyaman tas Rincian informasi: Bahan: 100% bahan prawan Jembaré PP: saka 30cm nganti 100cm Panjang: minangka sarat sampeyan Ndhuwur: motong gelombang, hemmed, gelombang ultrasonik, Ing ngisor: sewing siji / sewit siji utawa dobel, tikel dobel / sewing siji Denier : 700D nganti 1000D Tenun: 9 × 9, 10 × 10, 12 × 12 minangka ...
  • Red woven bag for rice corn soybean and grain WB-20

    Tas anyaman abang kanggo kedele jagung beras lan gandum WB-20

    PP anyaman tas Rincian informasi: Bahan: 100% bahan prawan Jembar PP: saka 30cm nganti 100cm Panjang: minangka sarat sampeyan Ndhuwur: motong gelombang, hemmed, gelombang ultrasonik, Ing ngisor: sewing siji / sewit siji utawa dobel, tikel dobel / sewing siji Denier : 700D nganti 1000D Tenun: 9 × 9, 10 × 10, 12 × 12 minangka req ...