pageback_img

produk

  • BOPP BAG

    BOPP BAG

    Sewing tunggal lipatan siji utawa tanpa bar penguat
  • BOPP BAG HC-07

    BOPP BAG HC-07

    Werna: putih, abang, ireng, warna minangka sarat sampeyan.
    File warna: maks 2S / 8C
    Tenunan: 9 × 9, 10 × 10, 12 × 12 minangka sarat sampeyan
    Bobot kain: saka 70gsm nganti 150gsm
  • BOPP BAG HC-06

    BOPP BAG HC-06

    Panggunaan: panganan kewan, panganan laut, pupuk, lsp.
    Fitur: UV sing tahan banyu, tahan bocor, tahan debu
    Kauntungan: kaendahan lan kualitas tinggi, penak kanggo kemasan barang
  • BOPP BAG HC-05

    BOPP BAG HC-05

    Tenunan: 9 × 9, 10 × 10, 12 × 12 minangka sarat sampeyan
    Bobot kain: saka 70gsm nganti 150gsm
    Anti banyu: linamin utawa linapis PE ing njero
  • BOPP BAG HC-04

    BOPP BAG HC-04

    Ngisor: sewing siji dilipat nganggo utawa tanpa bar penguat
    Denier: 700D nganti 1000D
    Werna: putih, abang, ireng, warna minangka sarat sampeyan.
  • BOPP BAG HC-03

    BOPP BAG HC-03

    Panjang: minangka sarat sampeyan
    Ndhuwur: nglereni warata kadhemen
    Ngisor: sewing siji dilipat nganggo utawa tanpa bar penguat
  • BOPP BAG HC-02

    BOPP BAG HC-02

    Jembar: saka 30cm nganti 75cm
    Gusset: 9cm, 10cm, 12cm, minangka sarat sampeyan.
  • BOPP BAG HC-01

    BOPP BAG HC-01

    Bahan: 100% materi prawan PP
    Ukuran: (32 + 7.5) × 69 22LBS, (46 + 10) × 81 50LBS utawa minangka
  • Leno Mesh Bag, Net Bag MB-23

    Leno Mesh Bag, Net Net MB-23

    Minangka produsen kemasan, kita wis nindakake tas bolong sajrone 16 taun, nyedhiyakake solusi solusi khusus kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Keandalan lan daya tahan tas bolong kita wis padha dikenali karo para pelanggan. Kantong kita digawe saka bahan PP utawa PE, bobot entheng lan regane murah nanging kualitas tinggi. Lan tas bolong bisa disesuaikan karo kebutuhan pelanggan, kayata ukuran, warna, cara lan label anyaman.

    Ora preduli apa jenis tas bolong sing sampeyan butuhake, cukup wenehana ngerti lan bakal menehi saran model tas sing paling cocog lan ekonomis kanggo sampeyan.
  • Leno Mesh Bag, Net Bag MB-22

    Leno Mesh Bag, Net Net MB-22

    Kantong bolong, jinis tas kemasan sing akeh digunakake, utamane ing tetanen, kanggo ngemasi woh-wohan, sayuran, lan kayu lan liya-liyane.
  • Leno Mesh Bag, Net Bag MB-20

    Leno Mesh Bag, Net Net MB-20

    Kantong bolong sing apik bisa nyedhiyakake ventilasi sing dibutuhake, nggawe produk sampeyan luwih aman lan luwih dhuwur, lan label kanthi logo sampeyan bisa ningkatake perusahaan lan produk sampeyan, supaya produk sampeyan dingerteni dening akeh wong, bisnis sampeyan bakal luwih makmur.
  • Leno Mesh Bag, Net Bag MB-18

    Leno Mesh Bag, Net Net MB-18

    Ora preduli apa jenis tas bolong sing sampeyan butuhake, cukup wenehana ngerti lan bakal menehi saran model tas sing paling cocog lan ekonomis kanggo sampeyan.