pageback_img

produk

Q Bag Baffle Bag HB-17

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Kutipan kantong baffle tubulus 1000kg
NO NAMA SPESIFIKASI DIMENSI Qty
1 awak 100% perawan PP 180 gsm : Warp pindho ora ditutupi 95x95x120cm 1
2 ngisor padha karo awak W = 95cm L = 95cm 1
3 pucuk ndhuwur PE 90g / ㎡ , ditutupi Φ50x50cm 1
4 sabuk dasi PP , L = 120cm 1
5 ngangkat sabuk PP , 3000D , ora ditutupi lapisan W = 7cm 4
6 pucuk ngisor PE90g / ㎡ , dilapisi Φ50x50cm 1
7 panutup PP 90 g / ㎡ , dilapisi W = 95cm L = 95cm 1
8 dhokumen Kunci pos PE 200micron W = 26cm L = 32cm 4
1 kanthi UV (3%) DITAWAR nganggo warna putih BAG
2 Sabuk angkat amba 5cm sabuk angkat jahit kebak
HB17 95x95x120cm
SWL 1000kg
Pengepakan Palet
40HQ 2000 pcs
regane
metode nggawe: kain tubular + 4 baffle, spout ngisi ndhuwur, spout muatan ngisor, papat ngangkat blet yaiku 35cm, ing njahit awak 35cm, 4 dokumen, jahitan titik baffle cord-break cordel, ngunci sewing, dirawat UV

product_imgs01

informasi tas
Jeneng Q Bag Baffle Bag HB-17
Ukuran 95x95x120cm
kapasitas mbukak 1000kg
Rasio safety  4: 1 5: 1
Werna ireng
Denier 1400D
Kapadhetan 13 * 14/14 * 14/14 * 15
jinis kain tubular / 4 tambalan
Ndhuwur  spout umum / lintang colose
Ing ngisor spout tunggal / pajama spout / star close spout
Sabuk Pojokan salib
dokumen Kunci umum A4 ing tengah
label iya
Dirawat UV  1 wulan / 2 wulan / 3 wulan
Pelapis PE NO
Fitur bukti banyu / bukti bocor / tahan lebu
Sewing: stitich umum / stitich umum + saka sewing kunci
Cara nggawe cara nggawe kothak: kain tubular + sabuk pojok silang +4 baffle, spout ngisi ndhuwur, spout muatan ngisor, papat dhuwur blet yaiku 35cm, ing njahit awak 35 cm, 1 dokumen, nganggo sewing kunci, nganggo cordel proof-at posisi baffle lan sisih ngisor 4, dianggep UV

product_imgs02

3application 4production 6certificate 8packing

Hubungi Kita

Alamat

Dalan Lingong, Zona Perdagangan Bebas Komprehensif, Kota Linyi, Provinsi Shandong, China

Telpon

0086-15263965696

0086-18660950386

0086-17568175575


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita