pageback_img

produk

Q Bag Baffle Bag HB-21

katrangan cekak:


Detail Produk

Video

Tag Produk

Info tas baffle 1000kg
NO NAMA SPESIFIKASI DIMENSI Qty
1 awak 100% perawan PP 170gsm , ora dilapisi 90x90x130cm 1
2 ngisor padha karo awak W = 90cm L = 90cm 1
3 pucuk ndhuwur PP 80g / ㎡ , dilapisi Φ40x45cm 1
4 sabuk dasi PP , L = 120cm 1
5 ngangkat sabuk PP , 3000D , ora ditutupi lapisan W = 5cm 4
6 pucuk ngisor PP 80g / ㎡ , dilapisi Φ40x45cm 1
7 panutup PP 80g / ㎡ , dilapisi W = 90cm L = 90cm 1
8 dhokumen Kunci pos PE 200micron A4 4
1 kanthi UV (3%) DITAWAR nganggo warna putih BAG
2 Sabuk angkat amba 5cm sabuk angkat jahit kebak
HB21 90x90x130cm
SWL 1000kg
Pengepakan Palet
40NOR PCS dening 40HQ:
cara nggawe: U + 2 utawa 4 tambalan / 4 baffle, pucuk pengisi ndhuwur, spout muatan ngisor, papat dhuwur blet yaiku 30cm, ing njahit awak 90cm, 4 dokumen, jahitan titik baffle cord-break-proof, liwat sewing locking, Dirawat UV

 

product_imgs01

informasi tas
Jeneng Q Bag Baffle Bag HB-21
Ukuran 90x90x130cm
kapasitas mbukak 1000kg
Rasio safety  5: 1 6: 1
Werna putih
Denier 1400D
Kapadhetan 13 * 14/14 * 14
jinis kain 4 panel patch / U +2
Ndhuwur spout umum / lintang colose
Ing ngisor spout tunggal / pajama spout / star close spout
Sabuk 4 lapisan sisih
daur ulang penguat 1 pc
dokumen A4 umum
label iya
Dirawat UV  1 wulan / 2 wulan / 3 wulan
Pelapis PE NO
Fitur bukti banyu / bukti bocor / tahan lebu
Sewing: stitich umum / stitich umum + saka sewing kunci
Cara nggawe metode nggawe: U panel + 2panel + 4 baffle, sabuk pengangkat iku ing awak 90cm, spout ngisi ndhuwur, spout fcharge ngisor, 2 dokumen, ngunci sewing, cordless break-proof sewing point baffle, liwat jahitan kunci, UV dirawat
panggunaan gandum, beras, jagung, gandum, glepung, kedele, uyah, gula, panganan iwak, bijih tembaga, bijih besi, bijih emas, bijih perak, bijih aluminium, kimia lan transportasi, pertanian lan sapanunggalane.
Kauntungan 1. Rega:
Rega kasebut kompetitif banget, amarga kita duwe kapasitas produksi sing gedhe, saengga bisa nyuda biaya produk.
Kita nyedhiyakake bahan jumlah akeh kanthi stok, mula regane tetep suwe.
2. Profesi:
Kita nindakake bisnis tas PP luwih saka 16 taun, lan ngluwihi 1000 jinis tas sing beda-beda ing jagad iki, kita duwe tim desain khusus sing bisa nggawe desain sing apik miturut sarat sampeyan. Dadi rega kasebut kompetitif kanthi kualitas sing apik.
3. Kontrol kualitas
Kanggo tas sing bening:
Kita duwe cara kontrol sing ketat sing ngonfirmasi kabeh bagean saka tas wis jelas kanggo sampeyan.
Kanggo tes:
Kontrol kualitas kita ketat banget, kita nindakake rasio uji coba 100%, kita duwe tenaga panguji luwih akeh lan saben tes nyoba kanthi tliti. Kita bisa nyedhiyakake sertifikat faktor 5: 1 kanthi gratis yen butuh pelanggan.
4. pangiriman:
Pabrik kita duwe kapasitas produksi sing gedhe, bisa ngasilake kanthi cepet ing kondisi normal.

Kantong baffle tubular dirancang kanggo njaga bentuk kothak sawise diisi kanggo maksimal nggunakake ruang pengiriman lan panyimpenan. Kantong iki stabil lan bisa ditumpuk, lan cocog kanggo produk sing kurang padhet. Sampeyan uga milih pilihan ngirit ruangan 20-25% tinimbang tas normal. Baffle njero nggunakake kain sing dilapisi utawa ora ditutupi sing dijahit ing saben pojok 4 panel. Ambane normal 55cm, dhuwure 20cm saka dhuwur awak. Baffle uga bisa dipilih dilapisi dobel sing bisa nyegah polusi. Desain iki digunakake ing tas 4 panel lan U-panel.

 

3application 4production 6certificate 8packing

Hubungi Kita

Alamat

Dalan Lingong, Zona Perdagangan Bebas Komprehensif, Kota Linyi, Provinsi Shandong, China

Telpon

0086-15263965696

0086-18660950386

0086-17568175575


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita