pageback_img

produk

Q Bag Baffle Bag HB-3

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

kuotasi tas baffle
NO NAMA SPESIFIKASI DIMENSI Qty
1 awak 100% perawan PP 200 gsm , ora dicemar 105x105x135cm 1
2 ngisor 100% perawan PP 200 gsm , ora dicemar W = 105cm L = 105cm 1
3 pucuk ndhuwur PP90g / ㎡ , dilapisi Φ50x50cm 1
4 sabuk dasi PP , L = 120cm 1
5 ngangkat sabuk PP , 50g / m , ora dilapisi W = 7cm 8
6 pucuk ngisor PP90g / ㎡ , dilapisi Φ60x60cm 1
7 panutup PP 90 g / ㎡ , dilapisi W = 105cm L = 105cm 1
8 dhokumen Kunci pos PE 200micron W = 26cm L = 32cm 2
9 baffle PP90g / ㎡ , dilapisi 4
10 pancing pojok prawan PP W = 2cm L = 10cm 8
1 kanthi UV (3%) DITAWAR nganggo warna putih BAG
2 Sabuk angkat amba 5cm sabuk angkat jahit kebak
B135 105x105x130cm
SWL 1500kg
Pengepakan Palet
40NOR 7000PCS dening 40HQ
regane
cara nggawe: 4 tambalan awak + 4 baffle, spout ngisi ndhuwur, spout muatan ngisor, papat ngangkat blet yaiku 30cm, ing njahit awak 40cm, 2 dokumen, jahitan titik baffle cord-break cordel, ngunci sewing, dirawat UV

product_imgs01

informasi tas
Jeneng Q Bag Baffle Bag HB-3
Ukuran 105x105x135cm
kapasitas mbukak 1500kg
Rasio safety  5: 1 6: 1 7: 1
Werna abang
Denier 1400D
Kapadhetan 13 * 14/14 * 14/14 * 15
jinis kain tubular / 4 tambalan
Ndhuwur  spout umum / lintang colose
Ing ngisor spout tunggal / pajama spout / star close spout
Sabuk Pojokan salib
dokumen Kunci umum A4 ing tengah
label iya
Dirawat UV umume / 1 wulan / 2bulan / 3bulan
Pelapis PE NO
Fitur bukti banyu / bukti bocor / tahan lebu
Sewing: stitich umum / stitich umum + saka sewing kunci
Cara nggawe cara nggawe kothak: kain tubular + sabuk pojok silang +4 baffle, spout ngisi ndhuwur, spout muatan ngisor, papat dhuwur blet yaiku 30cm, ing njahit awak 40 cm, 2 dokumen, nganggo sewing kunci, nganggo cordel break-proof at posisi baffle lan sisih ngisor 4, dianggep UV

3application 4production 6certificate 8packing

Hubungi Kita

Alamat

Dalan Lingong, Zona Perdagangan Bebas Komprehensif, Kota Linyi, Provinsi Shandong, China

Telpon

0086-15263965696

0086-18660950386

0086-17568175575


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita