pageback_img

produk

  • 1 ton FIBC PP big bag long UV treated fast delivery best quality HT-2

    1 ton FIBC PP tas gedhe dawa UV diolah pengiriman cepet kualitas HT-2 paling apik

    Debu-bukti: laminasi (10-35g / m²)
    Nyithak: 1-4S / 1-3C
    Panggunaan: wedhi lan bahan bangunan, industri lan pertambangan, kimia lan transportasi, pertanian lan liya-liyane.
    Jahitan: jahitan umum, rantai dobel, sewing kunci
    Fitur: tahan banyu, tahan bocor, lan tahan debu
    Dianggep UV: standar umum, standar dawa.
    Pengepakan: palet / bale
    Kauntungan: rega kompetitif, kualitas tinggi, penak kanggo barang pengepakan
  • Tubular Double Warp Bulk Bag HT-32

    Tas Bulk Double Warp Bulk HT-32

    Desain awak tubular inovatif iki cocog banget karo pilihan bahan alus lan hygroscopic sing ora liner. Iki uga minangka alternatif sing paling apik kanggo pambangunan tas papat-panel asli
    Struktur pipa ngilangi lapisan sisih, saengga bisa nambah resistensi penyaringan lan kelembapan. Sabuk desain Cross-Corner trep kanggo operasi forklift.
  • Tubular Double Warp Bulk Bag HT-30

    Tas Bulk Double Warp Bulk HT-30

    Konstruksi tubular ngilangake lapisan sisih, nyebabake resistensi ayak lan kelembapan sing luwih apik. Blet desain Cross-Corner ngidini akses forklift gampang.

    Kantong pojok salib duwe puteran sing dijahit ing awak kain utama, kadang kala ditambahake lapisan penguat kain vertikal. Nalika bentuk cincin angkat dadi penting, tas iki minangka pilihan pertama. Desain iki bisa digunakake kanggo kabeh pola jahitan, desain inlet / outlet lan macem-macem opsi penutupan.
  • Tubular Double Warp Bulk Bag HT-29

    Tas Bulk Double Warp Bulk HT-29

    Kantong pojok salib duwe loop sing dijahit ing awak kain utama, kadang ditambah karo tulangan kain vertikal. Kantong kasebut luwih disenengi nalika bentuk loop angkat dadi penting. Desain iki kasedhiya karo kabeh pola jahitan, desain inlet / outlet lan macem-macem opsi penutupan.
  • Tubular Double Warp Bulk Bag HT-51

    Tas Bulk Double Warp Bulk HT-51

    Desain awak tubular inovatif iki cocog kanggo pilihan linerless kanggo bahan sing apik lan higroskopis. Iki uga minangka alternatif sing apik kanggo pambangunan tas Four-Panel asli sing asli.

    Kantong akeh tubular digawe saka polipropilena sing ditenun dadi bunder. Bahan bunder banjur dipotong dawa lan sisih ngisor sing dipengini, ndhuwur (yen ditemtokake) lan tali dijahit ing awak tas sing mulus. Sawise nyilikake jumlah lapisan, tas akeh bunder biasane dadi pilihan sing paling apik kanggo ngemot bubuk utawa granular sing apik banget. Dheweke uga duwe kauntungan ing departemen sing gampang digunakake amarga tali kasebut bakal mandhiri.
  • Tubular Double Warp Bulk Bag HT-50

    Tas Bulk Double Warp Bulk HT-50

     Kantong massal tubular digawe saka kain sing ditenun ing tenunan bunder, banjur dipotong nganti suwene suwene tas sing ditemtokake, mula ngilangi jahitan vertikal ing saben sisih tas. Desain awak tubular cocog kanggo pilihan linerless kanggo bahan sing apik lan higroskopis. Iki uga minangka alternatif sing apik kanggo konstruksi papat panel panel asli.
  • Tubular Double Warp Bulk Bag HT-49

    Tas Bulk Double Warp Bulk HT-49

    Bahan: 100% materi prawan PP
    Ukuran: jembaré saka 50cm nganti 260cm
    Ndhuwur: mbukak / duffle / ngisi spout
    FIBC bisa didaur ulang nalika urip wis rampung, dadi produk sing ramah lingkungan. Kantong duwe loop angkat sing integral amarga ora dibutuhake palet utawa kemasan sekunder kanggo nangani. Iki nyedhiyakake penghematan gedhe kanggo transportasi lan biaya panyimpenan. FIBC sing dicithak uga tumindak minangka papan pariwara seluler kanggo promosi perusahaan, merek lan nampilake produk penting lan informasi penanganan.
  • Tubular Double Warp Bulk Bag HT-48

    Tas Bulk Double Warp Bulk HT-48

     Kantong massal tubular digawe saka kain sing ditenun ing tenunan bunder, banjur dipotong nganti suwene suwene tas sing ditemtokake, mula ngilangi jahitan vertikal ing saben sisih tas. Desain awak tubular cocog kanggo pilihan linerless kanggo bahan sing apik lan higroskopis. Iki uga minangka alternatif sing apik kanggo konstruksi papat panel panel asli.
  • Tubular Double Warp Bulk Bag HT-47

    Tas Bulk Double Warp Bulk HT-47

    Kantong akeh tubular digawe saka polipropilena sing ditenun dadi bunder. Bahan bunder banjur dipotong dawa lan sisih ngisor sing dipengini, ndhuwur (yen ditemtokake) lan tali dijahit ing awak tas sing mulus. Sawise nyilikake jumlah lapisan, tas akeh bunder biasane dadi pilihan sing paling apik kanggo ngemot bubuk utawa granular sing apik banget. Dheweke uga duwe kauntungan ing departemen sing gampang digunakake amarga tali kasebut bakal mandhiri.
  • Tubular Double Warp Bulk Bag HT-46

    Tas Bulk Double Warp Bulk HT-46

    FIBC bisa didaur ulang nalika urip wis rampung, dadi produk sing ramah lingkungan. Kantong duwe loop angkat sing integral amarga ora dibutuhake palet utawa kemasan sekunder kanggo nangani. Iki nyedhiyakake penghematan gedhe kanggo transportasi lan biaya panyimpenan. FIBC sing dicithak uga tumindak minangka papan pariwara seluler kanggo promosi perusahaan, merek lan nampilake produk penting lan informasi penanganan.
  • Tubular Double Warp Bulk Bag HT-18

    Tas Bulk Double Warp Bulk HT-18

    Kain: kain warp dobel saka 120gsm nganti 500gsm
    Jinis Loop: pojok silang / 4 sisi sisih / sabuk lengkap
    Anti banyu: PE liner ing (kekandelan: 60-300micron)
    Debu-bukti: laminasi (10-35g / m²)
  • Tubular Double Warp Bulk Bag HT-45

    Tas Bulk Double Warp Bulk HT-45

    Wadah Massal Penengah Fleksibel, sing misuwur diarani Jumbo Bag, Big Bag utawa Bulk Bag minangka wadhah sing umume digawe saka polipropilena sing digunakake kanggo kemasan akeh saka 500 kg nganti 5000 kg. Bisa nggawa 1000 kali bobote dhewe. Bentuk kemasan serbaguna iki digunakake kanggo ngemas bahan panganan, obat-obatan, bahan kimia, pupuk, semen lan akeh produk liyane. Bisa disesuaikan supaya cocog karo macem-macem aplikasi amarga tas bersertifikat PBB digunakake kanggo transportasi barang sing mbebayani, nyaring tas bukti kanggo bubuk bubuk lan uga tas kanggo nyuda elektrostatik supaya ora bisa bledosan bledug.