pageback_img

produk

U + 2 Panel Massal Bag HU-27

katrangan cekak:

Dianggo: wedhi lan bahan bangunan, industri lan pertambangan, kimia lan transportasi, pertanian lsp.
Jahitan: jahitan umum, rantai dobel, sewing kunci, sliver tanpa bocor
Fitur: tahan banyu, tahan bocor, tahan debu


Detail Produk

Video

Tag Produk

Kutipan tas 1000kg U
NO NAMA SPESIFIKASI DIMENSI Qty
1 Awak U 100% prawan PP 160gsm 95x95x130cm 1
2 2 tambalan padha karo awak W = 95cm L = 95cm 2
3 pucuk ndhuwur PE 90g /dilapisi  Φ40x48cm 1
4 sabuk dasi PP L = 120cm 1
5 ngangkat sabuk PP3000D  W = 5cm 4
6
7 panutup PP 90 g /dilapisi  W = 100cm L = 100cm 1
8
1 nganggo UV 3% DITAWAR nganggo warna putih BAG
2 Sabuk angkat amba 5cm sabuk angkat jahit kebak
U9 95x95x130cm
SWL 1000kg
Pengepakan Pengepakan palet
20ft
regane
cara nggawe: U +2 ndhuwur isi spout, ngisor rata ngangkat sabuk ing awak 100cm ,, dirawat UV

 

HU-27-1

informasi tas
Jeneng U + 2 Panel Massal Bag HU-27
Ukuran 95 * 95 * 130cm
kapasitas mbukak 1200kg
Rasio safety  3: 1 4: 1 5: 1
Werna putih
Denier 1400D
Kapadhetan 13 * 14/14 * 14
jinis kain 4 panel / U + 2panel
Ndhuwur mbukak / filiing spout
Ing ngisor warata /
Sabuk 4 lapisan sisih
Puteran Stevedore 2 pcs
dokumen A4 umum
label iya
Dirawat UV umum /
Pelapis PE NO / ya-tubular type /
Fitur  bledug-bukti
Sewing: stitich umum / stitich umum + saka sewing kunci
Cara nggawe cara nggawe: U +2 , ngangkat sabuk ing awak 100cm, mbukak ndhuwur, ngisi spout, flat ngisor, 1 2 dokumen, ngunci sewing, dirawat UV

3application 4production 6certificate 8packing

Hubungi Kita

Alamat

Dalan Lingong, Zona Perdagangan Bebas Komprehensif, Kota Linyi, Provinsi Shandong, China

Telpon

0086-15263965696

0086-18660950386

0086-17568175575


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita