pageback_img

produk

  • U+2 Panel Bulk Bag HU-31

    U + 2 Panel Massal Bag HU-31

    Fitur: tahan banyu, tahan bocor, tahan debu
    Dianggep UV: standar umum, standar dawa.
    Pengepakan: palet / bale
  • U+2 Panel Bulk Bag HU-8

    U + 2 Panel Bulk Bag HU-8

    Fitur: tahan banyu, tahan bocor, tahan debu
    Dianggep UV: standar umum, standar dawa.
    Pengepakan: palet / bale
    Kauntungan: ngirit biaya, tahan dhuwur, penak kanggo pengepakan
  • U+2 Panel Bulk Bag HU-18

    U + 2 Panel Massal Bag HU-18

    Fitur: tahan banyu, tahan bocor, tahan debu
    Dianggep UV: standar umum, standar dawa.
    Pengepakan: palet / bale
    Kauntungan: ngirit biaya, tahan dhuwur, penak kanggo barang pengepakan
  • U+2 Panel Bulk Bag HU-17

    U + 2 Panel Massal Bag HU-17

    Kain: tambalan ora pipa
    Bobot kain: saka 100gsm nganti 260gsm
    Jinis Loop: pojok silang / 4 sisi sisih / sabuk lengkap
    Anti banyu: PE liner ing (kekandelan: 50-300micron)
    Debu-bukti: laminasi (10-35g / m²)
  • U+2 Panel Bulk Bag HU-16

    U + 2 Panel Bulk Bag HU-16

    Bahan: 100% materi prawan PP
    Ukuran umum: 90 * 90 * 120cm utawa 95 * 95 * 130cm, lsp
    Ukuran jembar: ukuran apa wae minangka sarat sampeyan
  • U+2 Panel Bulk Bag HU-15

    U + 2 Panel Massal Bag HU-15

    SWL: wiwit 500kg nganti 3000kg
    Faktor keamanan: 5: 1, 6: 1 utawa minangka sarat sampeyan
    Ndhuwur: mbukak / duffle / ngisi spout
    Ing ngisor: flat / star close / pajama close / swan / full open
    Kain: tambalan ora pipa
  • U+2 Panel Bulk Bag HU-14

    U + 2 Panel Massal Bag HU-14

    Dianggo: wedhi lan bahan bangunan, industri lan pertambangan, kimia lan transportasi, pertanian lsp.
    Jahitan: jahitan umum, rantai dobel, sewing kunci, sliver tanpa bocor
    Fitur: tahan banyu, tahan bocor, tahan debu
    Dianggep UV: standar umum, standar dawa.
  • U+2 Panel Bulk Bag HU-12

    U + 2 Panel Massal Bag HU-12

    Bahan: 100% materi prawan PP
    Ukuran umum: 90 * 90 * 120cm utawa 95 * 95 * 130cm, lsp
    Ukuran jembar: ukuran apa wae minangka sarat sampeyan
    SWL: wiwit 500kg nganti 3000kg
  • U+2 Panel Bulk Bag HU-7

    U + 2 Panel Massal Bag HU-7

    Anti banyu: PE liner ing (kekandelan: 50-300micron)
    Debu-bukti: laminasi (10-35g / m²)
    Nyithak: 1-4S / 1-3C
    Dianggo: wedhi lan bahan bangunan, industri lan pertambangan, kimia lan transportasi, pertanian lsp.
  • Tubular Bulk Bag HU-6

    Tas Massal Tubular HU-6

    Bobot kain: saka 100gsm nganti 260gsm
    Jinis Loop: pojok silang / 4 sisi sisih / sabuk lengkap
    Anti banyu: PE liner ing (kekandelan: 50-300micron)
  • U+2 Panel Bulk Bag HU-5

    U + 2 Panel Massal Bag HU-5

    Ing ngisor: flat / star close / pajama close / swan / full open
    Kain: tambalan ora pipa
    Bobot kain: saka 100gsm nganti 260gsm
  • U+2 Panel Bulk Bag HU-4

    U + 2 Panel Massal Bag HU-4

    SWL: wiwit 500kg nganti 3000kg
    Faktor keamanan: 5: 1, 6: 1 utawa minangka sarat sampeyan
    Ndhuwur: mbukak / duffle / ngisi spout