pageback_img

produk

2 puteran akeh tas FIBC's HL-46

katrangan cekak:

Bahan: 100% materi prawan PP utawa PE
Loop: loop tunggal / 2 (kain padha karo awak)
Ukuran: 75 * 75 * 120cm utawa 90 * 90 * 120cm utawa minangka sarat sampeyan


Detail Produk

Tag Produk

NO NAMA SPESIFIKASI DIMENSI Qty
1 awak 100% perawan PP 140gsm , ora dilapisi 80x80x150cm 1
2 ngisor 100% perawan PP 140gsm , ora dilapisi W = 80cm L = 80cm 1
4 sabuk dasi W = 200cm 1
6 Pelapis PE 50 μm liner H = 300cm 1
1 kanthi UV (2%) DITAWAR nganggo warna putih BAG
2 7cm sabuk angkat putih sabuk angkat sewing kebak
2LP150 80x80x150cm
SWL 1000kg
Pengepakan Palet utawa bales
40HQ
Cara nggawe: kain jinis tubular, rong puteran kain, ndhuwur ndhuwur ndhuwur sing mbukak, lapisan PE ing, UV dirawat, stitich normal.

HL-46-1

informasi tas
Jeneng 2 puteran akeh tas FIBC's HL-46
Ukuran 80 * 80 * 150cm
kapasitas mbukak 1000kg
Rasio safety  3: 1 4: 1 5: 1
Werna ijo
Denier 1400D
Kapadhetan 13 * 14/14 * 14/14 * 15
jinis kain tubular / 4 tambalan / U +2
Ndhuwur mbukak
Ing ngisor warata
Sabuk Gelung kain 2
dokumen A4 kunci umum / zip ing tengah
label iya
Dirawat UV umume / 1 wulan / 2bulan / 3bulan
Pelapis PE TIDAK / jinis tuba / tipe kubik / resistensi suhu dhuwur
Fitur bukti banyu / bukti bocor / tahan lebu
Sewing: stitich umum / stitich umum + saka sewing kunci
Cara nggawe cara nggawe kothak: kain tubular, mbukak ndhuwur, spout muatan ngisor, rong puteran kain, 2 dokumen, UV dirawat
panggunaan gandum, beras, jagung, gandum, glepung, kedele, uyah, gula, panganan iwak, bijih tembaga, bijih besi, bijih emas, bijih perak, bijih aluminium, jeruk nipis, pasir, kerikil, semen, bahan bangunan, industri lan pertambangan, kimia lan transportasi, pertanian lan sapanunggalane.
Kauntungan 1. Rega:
Rega kasebut kompetitif banget, amarga kita duwe kapasitas produksi sing gedhe, saengga bisa nyuda biaya produk.
Kita nyedhiyakake bahan jumlah akeh kanthi stok, mula regane tetep suwe.
2. Profesi:
Kita nindakake bisnis tas PP luwih saka 16 taun, lan ngluwihi 1000 jinis tas sing beda-beda ing jagad iki, kita duwe tim desain khusus sing bisa nggawe desain sing apik miturut sarat sampeyan. Dadi rega kasebut kompetitif kanthi kualitas sing apik.
3. Kontrol kualitas
Kanggo tas sing bening:
Kita duwe cara kontrol sing ketat sing ngonfirmasi kabeh bagean saka tas wis jelas kanggo sampeyan.
Kanggo tes:
Kontrol kualitas kita ketat banget, kita nindakake rasio uji coba 100%, kita duwe tenaga panguji luwih akeh lan saben tes nyoba kanthi tliti. Kita bisa nyedhiyakake sertifikat faktor 5: 1 kanthi gratis yen butuh pelanggan.
4. pangiriman:
Pabrik kita duwe kapasitas produksi sing gedhe, bisa ngasilake kanthi cepet ing kondisi normal.

Kantong akeh- jinis gelung kain
Informasi rinci:
Bahan: 100% materi prawan PP utawa PE
Loop: loop tunggal / 2 (kain padha karo awak)
Ukuran: 75 * 75 * 120cm utawa 90 * 90 * 120cm utawa minangka sarat sampeyan
SWL: wiwit 500kg nganti 4500kg
Faktor keamanan: 5: 1 6: 1 minangka syarat sampeyan
Awak: kain tubular / tambalan
Bobot kain: saka 100gsm nganti 270gsm
Ndhuwur: mbukak / duffle / spout
Ing ngisor: tutup / lintang cedhak / pajama cedhak utawa minangka sarat sampeyan
Anti banyu: laminasi (10-35gsm / ㎡) utawa liner PE ing njero.
Dianggo: wedhi lan bahan bangunan, bubuk industri lan pertambangan, Bahan kimia lan transportasi, pertanian lan liya-liyane
Jahitan: rantai dobel, sewing kunci, sliver tanpa bocor
Fitur: tahan banyu, tahan bocor
Dianggep UV: standar umum, standar dawa.
Kauntungan: ngirit biaya, tahan dhuwur, penak kanggo barang pengepakan

3application 4production 6certificate 8packing

Hubungi Kita

Alamat

Dalan Lingong, Zona Perdagangan Bebas Komprehensif, Kota Linyi, Provinsi Shandong, China

Telpon

0086-15263965696

0086-18660950386

0086-17568175575


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita