pageback_img

produk

2 puteran akeh tas FIBC's HL-44

katrangan cekak:

Ing ngisor: tutup / lintang cedhak / pajama cedhak utawa minangka sarat sampeyan
Anti banyu: laminasi (10-35gsm / ㎡) utawa liner PE ing njero.
Dianggo: wedhi lan bahan bangunan, bubuk industri lan pertambangan, Bahan kimia lan transportasi, pertanian lan liya-liyane
Jahitan: rantai dobel, sewing kunci, sliver tanpa bocor
Fitur: tahan banyu, tahan bocor
Dianggep UV: standar umum, standar dawa.
Kauntungan: ngirit biaya, tahan dhuwur, penak kanggo barang pengepakan


Detail Produk

Tag Produk

NO NAMA SPESIFIKASI DIMENSI Qty
1 awak 100% prawan PP 160gsmtanpa jas  75x75x125cm 1
2 ngisor 100% prawan PP 160gsmtanpa jas  W = 100cm L = 100cm 1
3 ndhuwur mbukak
4 sabuk dasi W = 2cm L = 130cm 1
5 pucuk ngisor PE 80 g /dilapisi  Φ45x50cm 1
6 Pelapis PE
1 nganggo UV 2% DITAWAR nganggo warna putih BAG
2 7cm sabuk angkat putih sabuk angkat sewing kebak
2LP125 75x75x125cm
SWL 1000kg
Pengepakan Palet utawa bales
40HQ
Cara nggawe: kain jinis tubular, rong gelung kain, spout debit ngisor ndhuwur sing mbukak, dirawat UV, stitich normal.

HL-44-1

 

HR29

informasi tas
Jeneng 2 puteran akeh tas FIBC's HL-44
Ukuran 75 * 75 * 125cm
kapasitas mbukak 1000kg
Rasio safety  3: 1 4: 1 5: 1
Werna putih
Denier 1400D
Kapadhetan 13 * 14/14 * 14/14 * 15
jinis kain tubular / 4 tambalan / U +2
Ndhuwur mbukak
Ing ngisor spout tunggal / pajama spout / star close spout
Sabuk Gelung kain 2
dokumen A4 kunci umum / zip ing tengah
label iya
Dirawat UV umume / 1 wulan / 2bulan / 3bulan
Pelapis PE TIDAK / jinis tuba / tipe kubik / resistensi suhu dhuwur
Fitur bukti banyu / bukti bocor / tahan lebu
Sewing: stitich umum / stitich umum + saka sewing kunci
Cara nggawe cara nggawe kothak: kain tubular, mbukak ndhuwur, spout muatan ngisor, rong puteran kain, 2 dokumen, UV dirawat

3application 4production 6certificate 8packing

Hubungi Kita

Alamat

Dalan Lingong, Zona Perdagangan Bebas Komprehensif, Kota Linyi, Provinsi Shandong, China

Telpon

0086-15263965696

0086-18660950386

0086-17568175575


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita