pageback_img

produk

  • ventilated bulk bag HV-87

    ventilasi akeh kantong HV-87

    Tas massal berventilasi digawe saka panel berventilasi lan pangkalan kanggo umume digunakake kanggo nyimpen akeh kayu lan kayu bakar, jala jala digunakake kanggo sirkulasi aliran udara, nyepetake proses bumbu lan pangatusan.
  • Ventilated Bulk Bag HV-34

    Ventilasi Bulk Bag HV-34

    Kantong kentang ventilasi ngasilake lingkungan sing cocog kanggo kabeh jinis produk sing mbutuhake aliran udara liwat kain menyang tas. Kanggo panyimpenan lan transportasi sing luwih aman, tas kasebut bisa nyegah produk saka rusak kanthi kelembapan lan jamur. Saliyane, tas iki gampang ditangani, disimpen lan diangkut.
  • Ventilated Bulk Bag HV62

    Ventilasi Bulk Bag HV62

    Tas umpluk ventilasi digawe saka PP prawan, sawetara dikombinasikake karo jaring. Dheweke populer digunakake ing tetanen kanggo nyimpen utawa ndandani sayuran amarga bisa ningkatake aliran udara lan bisa narik napas produk kasebut.
  • Ventilated Bulk Bag HV45

    Ventilasi Bulk Bag HV45

    Biasane kasedhiya pirang-pirang ewu Kantong Massal Ventilasi iki. Ventilated Bulk Bag ngidini aliran udara menyang produk sing digawa ing tas.